Terug

Eldee Expo Experts

Stand 2.6.01
Location
Parkweg 43, Beesd
Contact person
Christie Smits
Website
www.eldee.com

Omschrijving

Standbouw op maat

Eldee bouwt beursstands. Zoveel is duidelijk. Maar een stand is zoveel meer dan vier wandjes met wat decoraties. Een stand van Eldee Expo Experts is een weloverwogen uiting van een boodschap, die bewust of onbewust, als souvenir mee naar huis gaat. Eldee is adviseur, klankbord, ontwerper, de criticaster met goede bedoelingen, strategisch partner en omdenker. O ja en standbouwer, van duurzame, stevige, functionele, veilige en bovenal unieke stands.

Eldee verzorgt uw stand of event in 6 stappen:

  1. 60-minute kickoff in Red Room
    U vertelt, wij vragen en luisteren

  2. Creatie van 3d-ontwerp
    Wij tekenen en kleuren

  3. Conceptpresentatie 3d-ontwerp
    U ziet wat wij ervan gebrouwen hebben

  4. Feedback verwerken
    Mogelijke aanpassingen worden gedaan

  5. Definitief ontwerp opleveren
    Al uw wensen in één strak design

  6. Wij bouwen de stand
    U doet he-le-maal niets

 

Neemt u deel aan een beurs of event?

U wilt indruk maken. Dat doet u niet door achter de menigte aan te sjokken. U wilt anders, net even wat beter, slimmer, gekker of mooier dan de rest.

Een eerste indruk maakt u slechts een keer, dan moet hij wel kloppen en raak zijn. Dat wij met alle liefde uw stand ontwerpen gelooft u wel. Dat we hem nauwkeurig en volgens planning opbouwen is logisch. Vervolgens liften we uw stand van goed naar geweldig. We halen het statische uit de stand. We gieten de beleving erin en maken er een totaalbeleving van die mee naar huis moet.

Wist u dat Eldee de inrichting van complete events realiseert?
Geen stand, maar meteen een hele beursvloer ontwerpen. Dat zijn nou van die uitdagingen waar wij ’s ochtends ons bed voor uitspringen. Voor Exact Live toverden we de gehele beurshal om in een multimedia-ervaring waar diverse stands onderdeel van uitmaakten. Een imposante entree met enorme schermen aan weerszijde en een plenaire zaal voor maar liefst 5.000 bezoekers maakten het geheel compleet. En hadden we al vermeld dat we de hele beursvloer binnen 24 uur op locatie realiseerden?

Bekijk hier de beelden : https://www.eldee.com/portfolio-item/exact-live-2/

Zoekt u een beursstand en kunt u niet wachten tot Eventsummit? Bel 0345585600 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Social media

Fotos

Terug