Terug

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events/ Kasteel Maurick

Stand 4.12.08
Location
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
Contact person
Marieke Teunissen
Website
www.ruwenberg.nl

Omschrijving

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Het kasteel “De Ruwenberg” dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter de  40 conferentie- en vergaderzalen. Alle zalen  geven uitzicht op het park en de rustgevende natuur en hebben  een aansluitende volledig uitgeruste lounge met een eigen terras. De Ruwenberg telt 196 hotelkamers met een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. Ons landgoed beschikt over een driving range, een wellness met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld en de fitnessruimte maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen. Het landgoed van De Ruwenberg kan ook worden gebruikt voor events: bruiloften, rally’s en teambuildingsactiviteiten zoals golfclinics, schapendrijven, schermen, varen op de Dommel en seizoens fairs.

- Brabantse gastvrijheid in een groene omgeving- 14 ha landgoed geschikt voor teambuildingactiviteiten
- 40 meeting zalen & 196 hotelkamers 
- Op 5 minuten van de A2 en 250 gratis parkeerplaatsen
- Exclusief gebruik van de vleugels. Een vleugel beschikt over 66 hotelkamers, 3 plenaire zalen en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle vergaderzalen beschikken over daglicht, uitzicht op het landgoed en beschikken over de laatste technologie.                 

Kasteel Maurick

Als je op zoek bent naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie dan is Kasteel Maurick de plek bij uitstek. Het kasteel is de ideale locatie om stijlvol te vergaderen in de omgeving van Vught en Den Bosch. Het kasteel heeft 8 verschillende vergaderzalen die geschikt zijn voor groepen van 2 tot 750 personen. Wat opvalt aan de vergaderruimtes is de authentieke sfeer maar toch eigentijdse sfeer. De kamers tonen een goede mix tussen oud en nieuw door de fonkelende kroonluchters en de rijke stoffen van de gordijnen. Anderzijds vind je moderne knipogen terug in de oude portretten van de diverse kasteelheren. Kasteel Maurick ligt langs de A2, verscholen in de natuur. Het is de perfecte locatie voor diverse inspirerende zakelijke ontmoetingen zoals een vergadering, training, workshop of een evenement. Maar ook voor een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een zakelijke lunch of diner kun je bij Kasteel Maurick terecht.

- Unieke ligging aan de A2 & in de natuur
- Historisch & eigentijds- Stijlvol & ambachtelijk
- 2 – 750 personen

Social media

Fotos

Terug