Terug

Q-Factory Amsterdam

Stand 4.7.13
Location
Q-Factory
Contact person
Desiree Snijders
Contact details
Q-Factory Amsterdam
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
tel. 06-15 59 02 62
Email: Sales@q-factory-amsterdam.nl
www.q-factory-amsterdam.nl

Omschrijving

Na vijf jaar evenementen, tv-shows, concerten en presentaties is Q-Factory een begrip - zowel organiserend als faciliterend. Met een bruisende muzikale omgeving voor uw gasten dient Q-Factory zich aan als de ultieme one stop shop voor uw evenement. Een locatie waar iedereen zich welkom voelt.

De mogelijkheden zijn oneindig met 3 multifunctionele zalen, diverse studio ruimtes, restaurant/cafe, vergaderruimtes en een hotel met 50 kamers. Q-Factory is het perfecte, professionele speelveld voor uw evenement. Afgelopen jaar mochten we uiteenlopende events huisvesten voor klanten als Philips, TW Audio, NHTV, Gemeente Amsterdam en liepen de events uit van seated diners, personeelsfeesten en product presentaties. Maar daarnaast bood Q-Factory ook onderdak aan tv-opnames voor oa BNNVara.
 
Uitgerust met top audio, licht, LED schermen, glasvezel en zeer ervaren personeel in zowel techniek, event management als hospitality zijn wij klaar om u bij te staan.

Op verzoek verzorgen wij evenementen op maat. Kortom, wat er ook nodig is om uw evenement te laten slagen, de Q-Factory heeft het in huis.

Welkom bij de Q-Factory!

Terug