Terug

Van der Valk Hoorn

Stand 4.4.07
Location
Hoorn
Contact person
Marieke Admiraal
Contact details
Marieke Admiraal Sales Executive Aanwezig op maandag, dinsdag , woensdag en donderdag Van der Valk Hotel Hoorn | Westfriese Parkweg 1 | 1625 MA Hoorn T: +31 229 799 060|M: +31(0)6 820 11 705| E: marieke.admiraal@hoorn.valk.com | W: www.HotelHoorn.com

Omschrijving

WELKOM BIJ HOTEL HOORN

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE LOCATIE VOOR EEN FEEST? WILT U EEN CONGRES ORGANISEREN OF ZOEKT U EEN BOARDROOM VOOR EEN VERGADERING? BIJ VAN DER VALK HOTEL HOORN BENT U AAN HET JUISTE ADRES!

MULTIFUNCTIONELE ZALEN

Met 9 multifunctionele zalen en 5 bioscoopzalen is Van der Valk Hotel Hoorn de perfecte locatie voor ieder evenement. Al onze zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, airconditioning en er is overal gratis wifi beschikbaar.

FACILITEITEN

Een heerlijk comfortabel hotel met 155 kamers om in tot rust te komen, restau- rants om uren te tafelen, maar ook een VUE bioscoop, een casino en koffiebar Chiccio. Het hotel beschikt over 3 res- taurants, welke de mogelijkheid bieden om à la Carte te dineren of om gebruik te maken van Live Cooking. En wat denkt u van ons restaurant Tokan. In een spannende sfeer proeft u van gerechten als sushi en fine Asian food. In onze lob- bybar kunt u tevens een hapje eten en genieten van een lekker drankje.

EVENEMENTEN

Voor de invulling van uw evenement kunt u terecht bij ons salesteam.
Wij denken graag met u mee om een onvergetelijk en geslaagd evenement te realiseren.

Daarnaast hebben wij een team van partners en professionals klaarstaan die u graag ondersteunt met podiumbouw, beeld, muziek en geluid.

BEREIKBAARHEID

Van der Valk Hotel Hoorn is gelegen aan de autosnelweg A7. Het hotel beschikt over een ruime gratis parkeerplaats en is zeer centraal gelegen tussen de noor- delijke provincies en de randstad.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement in Van der Valk Hotel Hoorn, dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen in ons hotel en bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden voor de invulling van een geslaagd evenement.

Neem voor het maken van een afspraak contact op met ons salesteam via (0229) 799 060 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens in Hoorn!

Video

Fotos

Terug