Terug

Parc Broekhuizen

Stand 4.16.07
Location
Leersum
Contact person
Mireille Ferrageau de St Amand
Contact details
sales@parcbroekhuizen.nl 0343 74 58 58
Website
www.parcbroekhuizen.nl

Omschrijving

Boutique Hotel Parc Broekhuizen l Restaurant Voltaire:

"Het historische maar tevens moderne landgoed vol van inspiratie en beleving gevoel!"

Het historische, maar tegelijkertijd moderne en met veel kunst ingerichte Boutique Hotel Parc Broekhuizen l Restaurant Voltaire werd in december 2016 geopend met een visie informele gastvrijheid, culinaire topgerechten, kwaliteit voor onze gasten en natuur samen te brengen tijdens een 'verblijf in het park '.

Het landgoed bevat 22 speciale suites en kamers in het hoofdgebouw en het koetshuis, restaurant Voltaire (dat in december 2018 zijn eerste Michelin-ster heeft gekregen), 5 prachtige salons (voor intieme evenementen van 2 tot 150 gasten), ons historische, grote koetshuis (voor evenementen tot 350 gasten), prachtige terrassen en is gelegen in het midden van indrukwekkende, eeuwenoude natuur.

Het landgoed onderging een groot restauratieproces vanaf 2011 en werd vanaf eind 2016 geopend. Het is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen van alle kanten van het land, evenals België, Duitsland, de UK enz. Kort na de opening werd het bekend als 'een icoon' voor kwaliteit zoekende gasten die inspiratie opdoen in de historische details die prachtig worden aangevuld met moderne kunst en intrigerend nieuw design, en culinaire genieters die elk detail van onze geweldige keuken, wijnkaart en toegewijde service waarderen. Al na 2 jaar van opening heeft Parc Broekhuizen al zijn voetafdruk gezet en staat het bekend om zijn persoonlijke, informele maar attente service en ontspannen sfeer waar je je speciaal zult voelen vanaf het moment dat je het hoofdgebouw in de verte ziet verschijnen langs de lange oprijlaan vooraan. We zijn erg trots op het gezegde van onze vaste gasten over de speciale ervaring die zij ervaren tijdens hun ‘verblijf op het Parc’

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0343 745858.

Tot gauw Parc Broekhuizen | Restaurant Voltaire

 

 

 

Social media

Fotos

Terug