Terug

Event Inspiration

Stand 2.8.11
Location
Utrecht
Contact person
Deborah Vastenburg
Website
www.eventinspiration.nl

Omschrijving

Waarom?
We’re on a mission! Events kunnen en moéten beter, creatiever & met meer impact. Daarom delen wij dagelijks inspiratie, vind je het interessantste branchenieuws en verzamelen wij de mooiste vacatures en namen & rugnummers van mensen die je voor je volgende event echt even moet bellen.

Voor de organisator van festivals, congressen en zakelijke evenementen?
Jazeker, en we zijn er ook voor de bedenker van een merkactivatie, de organisator van een cultureel of gemeentelijk evenement en de feestcommissie van een personeelsfeest. Inspiratie is overal en voor iedereen. Die ene toffe act op dat festival kan zomaar die briljante openingsact voor een congres zijn. Sla daarom alles wat je interessant vindt op in je eigen Boards zodat je de inspiratie anytime kunt terughalen & delen met je collega’s of opdrachtgever voor jouw eerstvolgende event.

Wie maakt dan de content?
Vakgenoten. Liefhebbers van events die jarenlang evenementen georganiseerd hebben. Zij snappen als geen ander waar jij mee bezig bent, maken onderscheid in ‘wat is goed’ & ‘er niet toe doet’ en delen iedere dag content voor jouw volgende evenement.
Nieuwsgierig naar de knappe koppen achter de content? Van trafficmanager tot geestelijk vader en alles er tussenin; we stellen ons graag aan je voor!

 
 
 

 

Social media

Fotos

Terug