Terug

Meet in Friesland

Stand 4.11.04

Omschrijving

Op een uur rijden van Amsterdam vind je het gevoel van vrijheid in een landschap als geen ander. Verstrekkende meren met witte zeilbootjes aan de horizon, groene weilanden omringd door weidebloemen. Maar ook bos, heide, kwelders, strand, duinen… eilanden. Friesland heeft het allemaal. Lonely Planet, National Geographic en The New York Times hebben de European Capital of Culture 2018 al lang ontdekt en tipten de noordelijke provincie zelfs als topdestinatie.’ Je snapt; Friesland is dé plek voor jouw volgende meeting of incentive. 

Slimme jongens, die Friezen. 
Dat Friesland prachtig is, hoeven we je niet meer te vertellen. Maar dat Friesland ook bol staat van kennis en innovatie is minder bekend. Of het nu gaat om water, weiland of veehouderij; de Friezen kijken hoe het werkt én hoe het beter kan. Niet voor niets vind je hier de European Capital of Water Technology, de ‘beste circulaire regio van Nederland’ en de eerste Dairycampus van de wereld. De noordelijkste provincie van ons land is daarmee wereldwijd een inspiratiebron voor bedrijven die innovatie zoeken. Slimme jongens, die Friezen.  

Friesland om de hoek 
Friesland ver weg? Grapjas. Je staat vanaf Amsterdam binnen een uur met beide benen op Friese grond. Een half uurtje verder en je rijdt hoofdstad Leeuwarden binnen. En de overige tien steden zijn allemaal binnen handbereik. Ga maar na, met goed ijs citytrippen de Friezen gewoon op schaatsen. Files kennen ze hier ook niet, er is niet eens een Fries woord voor.  We zien eigenlijk geen enkele reden om niet naar Friesland te komen.  

Meet in Friesland 
Meet in Friesland promoot Friesland als zakelijk toeristische bestemming en is onderdeel van Merk Fryslân, de regiomarketingorganisatie van Fryslân. Meet in Friesland helpt je met het vinden van de perfecte vergaderlocatie, groepsaccommodatie of dat ene bedrijfsuitje waar je al je collega's een plezier mee doet. Ook organiseren we regelmatig inspirerende site visits en plannen wij locatiebezoeken en meet & greets op verzoek.    

Social media

Video

Fotos

Terug