Terug

Nederlands Debat Instituut

Stand 2.7.06
Contact person
Kirsten Voest
Contact details
Nederlands Debat Instituut Frans Halslaan 57 1213 BK Hilversum T (035) 625 20 50 E voest@debatinstituut.nl

Omschrijving

Goed spreken en goede gesprekken brengen je vooruit. Als mens en als maatschappij. Daarom helpen onze dagvoorzitters al 20 jaar bedrijven om beter te spreken en organisaties om beter het gesprek aan te gaan met elkaar en het publiek.  

Waarom een dagvoorzitter bij het Nederlands Debat Instituut?  

1. Bevlogen dagvoorzitters    

Onze dagvoorzitters zijn bevlogen professionals die wekelijks op het podium staan, video’s opnemen en speeches analyseren over overtuigingskracht. Ze hebben allemaal voor dit vak gekozen omdat ze een passie hebben voor het gesproken woord.  

2. Bewust focus en maatwerk    

Wat ons bijzonder maakt is dat onze focus ligt bij goed spreken. Onze passie ligt hier al twintig jaar en hier willen we de allerbeste in zijn. Met al deze kennis kunnen we jou echt maatwerk leveren zodat we je kunnen helpen om verder te komen.  

3. Interactieve concepten   

Onze dagvoorzitters presenteren niet alleen jouw programma, ze denken in de voorbereiding ook actief mee over de inhoud en de vorm. We beschikken over een breed scala aan interactieve werkvormen die we op maat kunnen toespitsen op je congres.  

Ervaren dagvoorzitter inhuren?

Zoek je niet alleen een presentator die de onderdelen aan elkaar praat, maar een bevlogen professional die het programma, de betrokkenen en de inhoud optimaal tot hun recht laat komen? Wij vervullen deze rol wekelijks. Wij bewaken de rode draad, jouw doelstellingen en de beschikbare tijd, zodat je programma niet uitloopt. Daarnaast kleuren wij jouw bijeenkomst, wij zorgen voor de juiste sfeer en nuttige interactie tussen de sprekers en publiek.  

Onze bijzondere werkwijze  

Elk event heeft een belangrijk einddoel. Samen zorgen wij dat dit doel centraal staat en de inhoud scherp wordt neergezet. Daarbij is interactie tussen podium en deelnemers en deelnemers onderling een onmisbaar onderdeel. In de voorbereiding denken wij graag mee over de opbouw van je programma. Ontdek onze verschillende werkvormen: van interviewsessies, debatten tot interactietechnieken. Zo bieden wij het publiek hetgeen waar het voor komt.  

Vrijblijvend advies aanvragen?  

Graag een van onze dagvoorzitters spreken? Neem contact op met onze projectmanagers voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of je nu een debatleider, presentator, moderator of dagvoorzitter zoekt. Wij denken graag met je mee.  

Vragen?

Neem contact op met Kirsten Voest, projectmanager evenementen voest@debatinstituut | (035) 625 20 50 | debatinstituut.nl

Video

Fotos

Terug