Terug

Hotel Zuiderduin

Stand 4.4.02
Contact person
Tanja Ursem
Website
www.zuiderduin.nl

Omschrijving

Hotel Zuiderduin: volledig vernieuwd
Landelijk en internationaal is Hotel Zuiderduin al jaren een begrip als het gaat om een bijeenkomst op een fraaie locatie. Nadat de afgelopen jaren alle kamers, vergaderzalen, faciliteiten, lounges en receptie zijn gemoderniseerd, wordt momenteel de buitenkant van het hotel vernieuwd.

Faciliteiten
Het hotel biedt diverse ontspanningsfaciliteiten: zwembad, sauna’s, wellness center, bowlingbanen, squashbaan en fitnessruimte. Daarnaast vindt u de volgende horecafaciliteiten: een modern ingericht restaurant, een brasserie met een klassieke uitstraling en een sfeervolle Ierse pub.

Flexibiliteit
De grote kracht van Zuiderduin is al jaren de combinatie van ligging, capaciteit en faciliteiten. Met alle vernieuwingen behoort daar nu ook de uitstraling bij. Klanten zullen een geheel nieuwe beleving meemaken, waarbij de service van het vertrouwde hoge niveau is. Zuiderduin is geen onderdeel van een keten, hierdoor kan veel sneller worden geschakeld, er hoeft niet met een hoofdkantoor worden overlegd of iets wel of niet kan. Flexibiliteit staat bij het hotel hoog in het vaandel.

Uitbreiding
Naast Hotel Zuiderduin heeft de holding meerdere locaties: Strandhotel Golfzang, Hotel de Boei, Hotel de Vassy, Hotel Mare Liberum, Appartementen De Egmonden, Lido Appartementen, Natuurlijk Appartementen eveneens in Egmond aan Zee en Strandhotel Het Hoge Duin in Wijk aan Zee. Hiermee bedraagt de totale capaciteit 40 zalen, 715 kamers en 1560 bedden.

Zuiderduin is en blijft volop in ontwikkeling.

www.zuiderduin.nl 

Fotos

Terug