Terug

De Pier Scheveningen

Stand 4.2.09
Website
www.pier.nl

Omschrijving

De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Een plek waar geleefd wordt en een plek waar beleefd wordt. Of je nu wilt vergaderen, eten & drinken, feesten, of op zoek bent naar avontuur, de Pier biedt voor ieder wat wils.

Business
Een inspirerende toplocatie boven zee! Als vergaderen bijzonder en inspirerend mag zijn, dan is De Pier de beste optie. Boven zee heeft De Pier diverse zalen die op maat in te richten en uit te rusten zijn. Intiem voor een klein gezelschap, indrukkend voor een grote groep. Theateropstelling of carré. Bovendien bevinden zich hier diverse break-out ruimtes en terrassen om even de gedachten te verzetten.

Eten, drinken en feesten
Voor een heerlijk diner of een spetterend feest is Restaurant ZILT een unieke locatie. Panoramisch uitzicht over de zee en de Scheveningse kust en onze expertise voor het organiseren van evenementen, zijn dé ingrediënten voor een geslaagde dag of avond.  Daarnaast kun je op De Pier culinair genieten op de Foodboulevard bij de diverse restaurantjes en borrelen feesten bij Bar de Pier. 

Op avontuur
Overnachten in de Suites boven de golven, een extreme uitdaging met de Zipline of de Bungy aangaan of rondje maken in het Reuzenrad, kies jóuw avontuur. 

Kortom, of je nu met 2 of 3.200 personen langskomt, De Pier is een ideale locatie voor jouw vergadering, bedrijfsuitje, presentatie, zakelijke meeting, bedrijfsfeest, verjaardagsfeestje of teambuilding-activiteit. Ben je benieuwd hoe wij jouw ideale evenement kunnen verzorgen? Vul dan het informatieformulier in of bel ons!

Social media

Fotos

Terug