Terug

MPI (Meeting Professionals International)

Stand B01

Omschrijving

 

MPI Nederland is de Nederlandse afdeling van Meetings Professionals International. Met een community van ruim 60.000 meeting professionals waarvan ca. 18.000 actieve leden is MPI ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie. Wij begrijpen dat als mensen elkaar face-to-face ontmoeten, het ze de kans geeft om ook de handen ineen te slaan. Dat is waarom we vooroplopen op het gebied van educatie die de meeting & event industrie naar een hoger plan tilt. Wij verbinden de verbinders zodat zij ervaringen kunnen neerzetten die andere inspireren om het verschil te maken.

MPI Nederland heeft drie pijlers: Knowledge, Community, Industry Voice die alle drie bijdragen aan de voortgang van ons vakgebied en iedereen die daarin actief is. Binnen de MPI Nederland Community van ruim 1500 meeting professionals, waarvan ca 150 actieve leden, vertegenwoordigen we: meeting planners, suppliers, next generation en docenten.

 

Meer informatie over MPI, de onderdelen en voordelen van het lidmaatschap kan je vinden op de website van MPI. (www.mpiweb.nl)

 

Categorieën

Terug