Terug

LifeXperiences

Stand 4.20.13
Location
Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera
Contact person
Michelle van der Werff
Contact details
+34 634 625 558

Office Mallorca
C/ Francesc Vidal i Sureda 71c
07015 Palma de Mallorca – Spain
Tel.: + 34 971 100 908

Office Ibiza
Avestruz, 20; 1-8
07819 Jesus - Ibiza – Spain
Tel.: + 34 971 100 911

Omschrijving

LifeXperiences is een Destination Management Company gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en incentives op de Balearen; Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera.    Als een full-serviceprovider met jarenlange ervaring in de industrie, en een meertalig team, biedt LifeXperiences een compleet evenementenpakket aan, evenals individuele services die deel uitmaken van jouw evenement.

Iedere stap, van de planning, tot de organisatie en uitvoering van je evenement, tot het vastleggen van de mooie herinneringen en de uiteindelijke evaluatie, worden als een complete professionele service aangeboden. Het LifeXperiences team staat klaar om een op-maat-gemaakt voorstel te leveren, voorzien van de beste hotel opties direct aan het strand,  een wijd aanbod aan fantastische activiteiten voor je team, en buitengewoon unieke locaties.  

Een eigen wagenpark en een breed scala aan evenementenuitrusting, maakt LifeXperiences zeer flexibel en geeft ze de mogelijkheid om de beste en memorabele concepten te leveren. Door de jarenlange ervaring op de Balearen en een uitgebreid netwerk aan professionele partners, worden de hoogste kwaliteitsstandaarden geboden.  

Ben je opzoek naar een unieke locatie voor je volgende incentive-reis? Wellicht zijn de Balearen dé bestemming voor je! LifeXperiences verwelkomt je graag bij hun stand om je kennis te laten maken met de vele mogelijkheiden die deze eilandengroep in het midden van het Mediterraanse zeegebied bieden voor kleine én grote groepen!        

Social media

Fotos

Terug