Terug

Terschelling

Stand 4.11.10

Omschrijving

Terschelling, een eiland met onbegrensde mogelijkheden. Het ware eilandgevoel beleef je op Terschelling. Het eiland ligt als een smalle streep tussen Noordzee en Waddenzee. Die streep is 30 kilometer lang en 4,5 kilometer op z’n breedst. Waar je ook bent, altijd proef, ruik, zie of hoor je de zee. 30 kilometer strand, 80 kilometer fietspaden en een fantastische natuur zijn de ingrediënten voor een geslaagd verblijf.

Actief aan de slag op Terschelling
Ontladen en opladen. In een geweldig decor van een fantastische natuur kun je lekker sportief aan de slag. Strandzeilen, kitesurfen, gps-tochten, met de kano naar de zeehonden of te paard op het strand langs de vloedlijn. Wat dacht je van een beach-cleanup? Laat het eiland nog mooier achter dan je het aantreft.  Er is veel mogelijk op Terschelling.

Bijzondere locaties
Overnacht in de vele hotels en groepslocaties die op de mooiste plekken op het eiland liggen. Eten, slapen en vergaderen met uitzicht op Waddenzee Werelderfgoed, in de duinen, aan het strand of het bos. Er is veel mogelijk.

Lokale smaken
Proef van al het moois dat Terschelling te bieden heeft. Hier leven we met de zee en spelen in op wat de zee ons brengt. Ga mee oesters rapen op het Wad of maak kennis met de zilte teelt. De lokale horeca zal je in een ongedwongen eilander sfeer in de watten leggen.

Oplossingen op maat
Door de samenwerking op Terschelling kunnen we goed maatwerk bieden. Samen stellen wij een maatwerkprogramma op voor een congres, seminar, bedrijfsuitje, incentive, teambuilding, vergadering of training.

Beleef het ware eilandgevoel op Terschelling!   

Terug