Terug

SNOWTIMES

Stand 4.19.01
Location
Krakow
Contact person
John van Stolk
Contact details
020-2157080
Website
www.snowtimes.eu

Omschrijving

Als u aan een sneeuwscooter tour (snowmobiling) denkt, denkt u waarschijnlijk aan Lapland, Noorwegen of Zweden.
Deze landen zijn hiervoor ook het meest bekend, maar niet geheel terecht ...
Wij bieden de beste snowmobiling tours aan in Europa. Waarom? Twee redenen: 
1. Locatie. Wij doen onze tours in de 'Carpathian Highlands' (Karpaten), een berggebied op de grens van Polen, Tsjechië en Slowakije. Dit gebied heeft weiden, bospaden, rivierbeddingen en diepe poedersneeuw met spectaculaire uitzichten zodat wij u en uw groep altijd iets spectaculairs kunnen bieden.  
2. Ervaring. Onze tours worden begeleid door lokale snowmobile gidsen met meer dan 20 jaar ervaring. Deze begeleiders kennen de beste routes, hebben het meeste verstand van de (weers)omstandigheden, weten de leukste restaurants en hotels en hebben een uitstekend lokaal netwerk. 
Een sneeuwsafari of snowmobiling tour is een onvergetelijke ervaring, dat moeilijk is uit te leggen als u het niet zelf heeft meegemaakt. Voor mij is het mix van diepsneeuw skieen, carten, motorrijden en bergbeklimmen. Omdat onze tours zich afspelen in de ongerepte natuur, is samenwerking van levensbelang. Voornamelijk door dit facet is snowmobiling uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Graag vertel ik u hier persoonlijk meer over. 
SNOWTIMES: alleen voor mensen die van avontuur houden, iets absoluut unieks willen doen, willen (leren) samenwerken en een onvergetelijke tijd willen hebben.
Ik hoop u te spreken in Ahoy!
Groet, John

Video

Fotos

Terug