Terug

The Hague Conference Centre

Stand E12
Location
The Hague
Contact person
Madelon Engbers
Contact details
The Hague Conference Centre Anna van Buerenplein 29 2595 DA Den Haag
Website
www.thehagueconferencecentre.com

Omschrijving

The Hague Conference Centre

Een locatie die eenvoudiger te bereiken is bestaat niet. The Hague Conference Centre ligt namelijk pal naast treinstation Den Haag Centraal, in het hart van dé stad van vrede en recht. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en belangrijke internationale vliegvelden liggen op slechts 30 minuten reisafstand. Maar dat is niet het enige!

Op basis van professioneel en persoonlijk contact zorgen we ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om een kleinschalige vergadering, een corporate event of een internationaal congres. We nemen zaken met liefde uit handen en zien erop toe dat elk detail klopt! Een moderne uitstraling, uitstekende service en creatieve food & beverage-mogelijkheden staan daarbij centraal.

In totaal beschikt The Hague Conference Centre over 20-tal eigentijds zakelijke zalen met een capaciteit van 4 t/m 600 deelnemers, tevens is een volledig ingerichte plug and play studio met een prachtig uitzicht over Den Haag onderdeel van het conferentiecentrum.

Video

Fotos

Terug