Terug

Voorraedt / Smart Event Manager

Stand K16
Location
Lelystad
Contact person
Maarten Moors
Contact details
0320 244 126
Website
www.smarteventmanager.nl

Omschrijving

SMART EVENT MANAGER
Met de software beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw evenement, tot de personeelsplanning en facturatie. Gebruiksvriendelijk en professioneel.

Reserveringen 
Plan uw evenementen en maak direct een volledige offerte. Uitgebreide controles worden uitgevoerd, draaiboeken en begrotingen automatisch opgesteld.

Relaties 
Beheer de contactgegevens van uw opdrachtgevers, klanten, leveranciers en medewerkers. Maak selecties voor marketingacties en verstuur mailings.

Facturen 
Maak eenvoudig facturen van al uw evenementen en registreer nacalculaties via de digitale turflijst. Direct gekoppeld aan uw financiële administratie.

Personeelsplanning 
Plan medewerkers in op taken, gebaseerd op de aanwezige reserveringen. Medewerkers zien online hun rooster en kunnen de beschikbaarheid opgeven.

Mobile App 
Bekijk de beschikbaarheid van uw voorzieningen, de gemaakte afspraken van reserveringen en zoek direct contactgegevens op van al uw relaties.

Online Reserveren 
Bied uw opdrachtgevers de mogelijkheid online te reserveren. U definieert zelf de mogelijkheden en de reservering is direct beschikbaar in het reserveringssysteem.

Dashboard 
Definieer begrotingen en zie in één oogopslag in hoeverre uw organisatie gestelde doelen haalt. Standaard rapporten of op maat, precies zoals u dat wil.

Uitvoering 
Productielijsten, draaiboeken, werkbrieven en meer voor uw operationele afdelingen zijn direct opvraagbaar. Evenals inkooplijsten voor uw leveranciers

Categorieën

Terug