Terug

NBC Congrescentrum

Stand C06
Location
NBC Congrescentrum
Contact person
Elise van der Meulen

Omschrijving

Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m², 34 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen, corporate events en uiteraard allerlei online bijeenkomsten.

Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. Van de oprechte glimlach bij binnenkomst tot de grote flexibiliteit en kennis onder alle afdelingen: iedereen zet zich in om de gasten een topdag te bezorgen. Bij het NBC ben je welkom voor bijeenkomsten van 3 tot 6.000 personen (in normale omstandigheden).

Momenteel volgen wij de geldende maatregelen van de overheid op de voet en hebben we onze volledige locatie op anderhalvemeter afstand ingericht voor veilige online, hybride of live bijeenkomsten. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in AV-techniek zodat wij op vaste basis online bijeenkomsten kunnen faciliteren in onze studio's, zalen en hallen.

Social media

Video

Fotos

Terug