Terug

Guldenberg Leisure + Business

Location
Guldenberg Leisure + Business
Contact person
Barbara Tünde Nagy
Website
www.guldenberg.nl

Omschrijving

Guldenberg Leisure & Business is gelegen in een unieke bosrijke omgeving, omringd door 21 hectare eigen grond en direct grenzend aan Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen”.

De Guldenberg is bekend om haar inspirerende, bosrijke omgeving en geliefd vanwege haar hoogwaardige, gastvrije service en fantastische keuken vol culinaire variaties. Daarmee is het een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten of een heerlijk weekeinde ontspannen in een rustgevend en tegelijkertijd uitdagend natuurgebied.

Het karakteristieke hotel zelf beschikt over vele, pas gerenoveerde, zalen en ruimtes voor feesten, exposities, concerten, meetings en events. Een ideale locatie voor het organiseren van uw bijeenkomst. Guldenberg is gelegen in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Naast deze gunstige en prachtige ligging zijn het flexibiliteit en gastvrijheid die Guldenberg dé perfecte locatie maakt voor uw bijeenkomst. De Guldenberg beschikt over en een scala aan technische faciliteiten die een muziekvoorstelling, productpresentatie of lezing mogelijk maken.

Club Acapella is dé verborgen parel in het hotel. De voormalige kapel beschikt over een unieke steam punk ambiance, 30 tot 100 zitplaatsen, een ruim podium en een scala aan technische faciliteiten die een muziekvoorstelling, productpresentatie of lezing mogelijk maken. Zelfs de allernieuwste bioscoop films ziet u in Club Acapella.

Of u nu een productpresentatie, seminar, training of teambuilding organiseert, wij denken graag met u mee.

Social media

Fotos

Terug