Terug

Slot Loevestein

Stand 3I01
Location
Slot Loevestein
Contact person
Shannen Verhoeven
Website
www.slotloevestein.nl

Omschrijving

Ver weg van de hectiek van de stad en omringd door water, groen en kuddes grote grazers kun je hier in alle rust terecht voor een vergadering, presentatie en een aansluitende borrel. Of je nu wilt brainstormen of knopen door wilt hakken, het Middeleeuwse kasteel, de vesting en het soldatendorp zijn de perfecte setting voor ieder evenement. Stap binnen in een ruimte vol comfort en stijl, ingericht met oog voor detail en passend bij de bijzondere en historische locatie.

Ervaar hoogwaardige kookkunsten en gastvrije service op een bijzondere manier. Geniet van een uitgebreide borrel met overheerlijke hapjes, een culinair diner of een spetterende feestavond terwijl het uitzicht op het kasteel een indrukwekkend decor vormt. Een ervaring die je niet snel vergeet!

Door een combinatie van zalen is Loevestein geschikt voor evenementen tot 200 gasten. Er zijn 230 eigen parkeerplaatsen en er is een aanlegsteiger voor diverse boten. Slot Loevestein is in bezit van het duurzaamheidscertificaat Green Key goud.

Loevestein vanuit alle verschillende windstreken goed te bereiken.

Fotos

Terug