Terug

Stromma Nederland | Canal cruises - Excursions - Attractions

Stand 3R05

Omschrijving

Stromma Nederland: your host in Amsterdam 

Stromma is inmiddels een vertrouwd gezicht op de Amsterdamse grachten, met een diverse en duurzame vloot. Want varen, dat doen we tenslotte al sinds 1912. Met onze rondvaartboten, open sloepen, waterfietsen en authentieke salonboot bieden we jaarlijks ‘memories for life’ aan ruim 1,5 miljoen gasten. Maar we bieden ook excursies in Nederland, verkopen souvenirs en hebben een breed aanbod aan bijzondere groepsarrangementen. 

Onze ‘roots’ liggen in Zweden: Stromma Nederland is onderdeel van de Zweedse Stromma Group, aanbieder van ervaringen op het gebied van sightseeing in Noord-Europa. Denk aan tours, entertainment en activiteiten voor toeristen, bewoners en bedrijven. Inmiddels zijn we samen actief op 18 bestemmingen in Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland, Denemarken en Nederland.

Als bedrijf vinden wij duurzaam toerisme belangrijk. Zo werken we aan het verminderen van ons gebruik van fossiele bronnen, het aankopen en gebruiken van grondstoffen met de best mogelijke milieuprestaties waar mogelijk. We meten dit continu en streven ernaar onze prestaties te verbeteren. Stromma Nederland beschikt over het Green Key certificaat, het officiële en internationale keurmerk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is ons streven de gehele vloot in 2025 elektrisch te laten varen. Vandaag de dag vaart een deel van de vloot al elektrisch! 

Jouw evenement op de Amsterdamse grachten 

Ook voor bedrijven en groepen hebben wij alles aan boord. Laat je bijvoorbeeld met je gezelschap meevoeren op een sloep terwijl jullie genieten van een hapje en drankje. Of organiseer een dagje teambuilding met een waterfietsarrangement of vergaderen in combinatie met vermaak op de grachtengordel. We beschikken over speciale 'eventschepen' die flexibel zijn in te richten voor elk type evenement. Van een inrichting met statafels tot eentje met gezellige zitjes: onze vloot is zowel geschikt voor een rondvaart met 20 zakenrelaties als een groot evenement met 1000 man. 

 

Social media

Fotos

Terug