Terug

Inntel Hotels

Stand A05

Omschrijving

Wij hebben hotels in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zaandam, Eindhoven en twee pas geopende gloednieuwe hotels in Amsterdam Landmark en Den Haag Scheveningen. 

Ieder hotel beschikt over een uniek thema wat gebonden is aan de directe omgeving. Of het nu gaat om een vergadering, conferentie of (internationaal) congres, een stijlvol diner, bedrijfsfeest, cocktailparty, feestavond of een locatie aan het strand. De unieke ambiance van Inntel Hotels zal u en uw gasten zeker verrassen. Vandaar ons motto You'll Be Suprised, welke wij bij elke gelegenheid proberen te overtreffen. 

Inntel Hotels is er voor zowel kleinschalige als grootschalige evenementen van 8 tot 500 personen. Inntel Hotels verzorgt het tot in de details, van A tot Z.

Naast bovenstaande zorgen wij ook nog een voor totale ontspanning. De hotels kenmerken zich door een warme en professionele uitstraling en zijn onderscheidend in kwaliteit, beleving en sfeer. Bij Inntel Hotels ervaart u ultieme luxe en geniet u van een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Droom weg in de spa met de verscheidene sauna’s en stoombaden, geniet van een wellness behandeling, duik in het zwembad, of wees sportief en train in de Life Fitness Gym.

Als gast kunt u rekenen op oprecht persoonlijke aandacht en een plezierig verblijf.

Fotos

Terug