Terug

Kasteel De Vanenburg

Stand F11
Location
Putten
Contact person
Chantal Schipper
Contact details
Vanenburgerallee 13, 3882RH Putten
Website
www.vanenburg.nl

Omschrijving

Waan uzelf in 17e-eeuwse sferen. Ieder seizoen geeft het landgoed een unieke kleur en sfeer en nodigt uit voor een verkwikkende wandeling tijdens uw break, proost ‘s avonds tijdens het diner op een geslaagde meeting of organiseer een activiteit als onderbreking van het programma: ontspannend, inspannend of teambuildend. De huiselijke sfeer zal er daarbij voor zorgen dat iedere gast zich thuis voelt!.

Inspiratie en onvergetelijke momenten gegarandeerd! 


Kasteel De Vanenburg is dé locatie voor ieder zakelijke setting in het midden van Nederland. Een overleg, training, congres of groot evenement kan plaatsvinden in van onze stijlvolle unieke zalen. Deze spreken tot de verbeelding. Laat uzelf én de deelnemers hierdoor verrassen!

 

 • Centraal gelegen in het midden van het land
 • Historische en landelijke omgeving
 • 10 stijlvolle vergaderzalen
 • 52 luxe hotelkamers
 • Culinaire gerechten bereid met verse producten
 • Een gastvrij team
 • Gratis parkeergelegenheid voor 300 auto’s

 

Voor een succesvolle bijeenkomst!

Ons team heeft een ruime ervaring in het organiseren van congressen, seminars, (personeels)bijeenkomsten, trainingen, recepties, vergaderingen, evenementen en klantendagen. Graag denken wij met u mee voor een succesvolle bijeenkomst! Voor hybride en/of online bijeenkomsten werken wij samen met een vaste AV-partner, een expert in zijn vak en met goede kennis van de mogelijkheden op ons landgoed.

Wij bieden u diverse vergaderarrangementen voor een vaste prijs per persoon. Of u nu een kort overleg gaat plannen of een meerdaagse bijeenkomst. Boek één van onze 4-, 8-, 12-, 24- of 32- uurs arrangementen. U en uw gasten worden volledig ontzorgd, zodat u zich bezig kunt houden met het doel van de bijeenkomst.

 

Unieke congrescentrum

Een mooie wandeling vanaf het kasteel brengt u bij Klein Vanenburg. De moestuin en het terras geven de boerderij een sfeervolle landelijke entree. Voor grote evenementen hebben wij capaciteit tot 300 personen ** in Klein Vanenburg. De hoeve biedt u veel privacy zodat u uw bezoekers optimaal de aandacht kan geven die zij verdienen.

 

Klein Vanenburg is de accommodatie voor uw evenement of congres. In deze schitterend gerestaureerde voormalige boerderij vindt u: het Groot Auditorium, Tuinzaal, Tuinterras, Grand Café en onze Bovenzaal. De zalen staan met elkaar in verbinding dankzij een overkapping. Ideaal voor zowel grote als kleine gezelschappen, omdat de zalen te combineren zijn, maar naar wens ook in te delen in kleinere ruimtes.

 

** Onze capaciteit is in de huidige situatie beduidend kleiner, Wij houden ons hierin aan de richtlijnen van het RIVM

 

Overnachten

Geniet tijdens uw verblijf van een prinsheerlijke overnachting in één van onze 8 Compact Eenpersoonskamers, 20 Compact Tweepersoonskamers, 6 Deluxe Familiekamers, 12 Deluxe Tweepersoonskamers, 4 Executive kamers of 2 Superior Suites. In totaal zijn er 52 hotelkamers, verspreid over 4 hofjes over het landgoed. Na uw overnachting kunt u genieten van een uitgebreid en vers ontbijtbuffet in het kasteel, voor een goede start of afsluiting van uw bijeenkomst.

 

Restaurant *

In onze restaurantzalen kunt u exclusief dineren in een prachtige ambiance. Met veel passie en aandacht zet onze keukenbrigade elke dag weer verrassende creaties op tafel. Uw gasten hebben de mogelijkheid om na de door u georganiseerde bijeenkomst te dineren in ons à la carte restaurant. Voor kleine en grote groepen kunt u culinaire gerechten met verse seizoensproducten verwachten. Van broodjeslunch, keuzebuffet tot een uitgebreid diner; gegarandeerd van hoge kwaliteit!

 

U heeft keuze uit vele culinaire mogelijkheden:

 • Ontbijt
 • Van broodjeslunch tot uitgeserveerde lunch
 • Gezellige bedrijfsborrel
 • High Tea
 • Wijn- of bierproeverij
 • Culinair 2-,3-, 4- of 5-gangen menu
 • 6-gangen netwerkdiner ‘Vanenburger Collectie’
 • Smakelijke buffetten
 • Vanenburger of Deluxe Barbecue

 

* Zolang ons restaurant gesloten is, wordt de lunch aangeboden in de vorm van een lunchpakketje en bij een meerdaagse bijeenkomst wordt het  ontbijt en het diner op de kamer gebruikt.

 

Vergaderbreaks

Door de grootte van het landgoed zijn er vele mogelijkheden voor een rondleiding vergaderbreak, bedrijfsuitje of teambuildingsessie.
Informeert u ons naar de mogelijkheden.

Video

Fotos

Terug