Terug

AGORA Theater & Congrescentrum

Omschrijving

Cultuurliefhebbers, congresbezoekers en feestgangers voelen zich thuis in AGORA. Het congrescentrum heeft een grote en kleinere (theater)zaal, multifunctionele vlakkevloerzaal en beschikt over flexibele vergaderruimtes met multimediale faciliteiten. Allemaal zodanig ingericht middels routing, hygiëne maatregelen en inrichting dat gezondheidsrisico’s tot het minimum zijn beperkt.

 

Inrichting en sfeer
AGORA biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen en bedrijfsfeesten. In een theatrale, designvolle en gastvrije ambiance maken wij van jouw evenement graag een bijzondere beleving. De diverse multifunctionele (theater)zalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten. De grote en kleine theaterzaal, drie foyers, de vergaderzalen, een sfeervolle artiestenfoyer en de overige ruimtes in het gebouw kunnen in alle mogelijke varianten gebruikt worden. Van zakelijk tot ongedwongen, van theatraal tot informeel, maar altijd professioneel. Wij denken graag met je mee bij het realiseren van jouw wensen en leveren maatwerk voor iedere bijeenkomst.

 

Ligging en omgeving
AGORA Congrescentrum is centraal gelegen in Nederland en tóch uit de drukte van de Randstad. Het congrescentrum is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer (NS station ligt op loopafstand). Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Livestreammogelijkheden
Ook online is AGORA Congrescentrum actief. Zo bieden wij diverse livestreammogelijkheden. Dit is een laagdrempelige, maar effectieve manier om jouw vergaderingen, productpresentaties, beurzen of evenementen te organiseren. Doordat je bezoekers vanuit huis mee kunnen doen, werkt het drempelverlagend en trek je zelfs meer bezoekers aan. Daarnaast kan het een tijd en geld besparende oplossing zijn. Ook kunnen er opnames gemaakt worden, zodat je gasten of medewerkers deze op een later moment terug kunnen kijken.

 

Videoproductie of fotoshoot opnemen in AGORA
Gebruik onze iconische locatie voor je videoproductie of fotoshoot en laat jouw videoclips en foto’s van het scherm af spatten! Het toonaangevende architectonische pand met zijn prachtige lijnenspel en grote kleurcontrasten vormt de ideale plek voor jouw project. Want goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve uitingen komen nu eenmaal beter tot zijn recht op een unieke locatie!

Vanaf het eerste contact denken we actief met je mee en staan we voor je klaar! Op de dag zelf word je volledig door ons ontzorgd zodat jij je volledig kunt focussen op de productie.

 

 

Video

Fotos

Terug