Terug

Grand Hotel Karel V

Stand 3K05
Location
Geertebolwerk 1 - 3511 XA Utrecht
Contact person
Maxime Busnel - Commercieel Manager
Contact details
+31 (0)30 233 75 55
Website
www.karelv.nl

Omschrijving

WELKOM BIJ GRAND HOTEL KAREL V

Een 14e eeuws klooster in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V was ooit het onderkomen van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad.

Stap binnen in een monument omringd door meerdere grote tuinen. Dwaal door het erfgoed, kom tot rust in de spa of ga uitgebreid dineren bij Restaurant Karel 5 of Bistro Karel 5 aan de voet van de Domtoren. Ontdek de verhalen van een iconisch toevluchtsoord, verscholen op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar geschiedenis.

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht? Organiseer dan uw meeting, workshop of congres bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Onze vergaderarrangementen zijn compleet en speciaal voor u samen gesteld. 
Onze beroemde gasten, zoals Maria van Hongarije, eren we in de naamgeving van onze zalen. Karel V biedt plenaire ruimtes met break out rooms – om even uit te breken als de concentratie wegzakt of als er een belangrijk bericht binnenkomt.
Ook zijn er verschillende zalen van diverse omvang met een capaciteit tot 150 personen. Voor diners kun je tot 135 personen bij ons aanschuiven. 

Bij ons kunt u in alle rust en in een inspirerende omgeving vergaderen. Dit alles op steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Utrecht.

 

Social media

Video

Fotos

Terug