Terug

Strandpaviljoen Deining

Stand 3X09
Location
Castricum
Contact person
Roos Leijten
Website
www.deining.nl

Omschrijving

Strand Deining
Daar waar zee en land elkaar raken, ontstaan mooie dingen.

Het strand veranderd elk moment. Elk etmaal, eb en vloed, zomer en winter valt er wat te zien en te beleven. Laat je fantasie de vrije loop en duik in een zee vol inspiratie.

Onder de rook van Amsterdam bevindt zich Strand Deining, een verborgen parel aan de Noordzeekust.

Unieke locatie voor een onvergetelijke bijeenkomst
Het hele jaar door kan je bij Deining terecht voor een vergadering of een bedrijfsevenement. Frisse zeelucht, een kabbelende zee en een sfeervol Ibiza interieur zorgen voor een relaxte en ongedwongen sfeer.

Deining beschikt over drie zalen met ieder een eigen karakter. De Beach Lodge is dé locatie voor intieme coaching sessies of kleinschalige vergaderingen. In onze Surf Lodge vergader je met zon 20 man, terwijl je geniet van het mooiste uitzicht. Voor grotere groepen is onze Ibiza zaal dé plek.

Relatie event of bedrijfsfeest organiseren
Wil je een relatie event organiseren, waarbij je men mee wilt nemen naar een nieuwe locatie waar de focus ligt op relatiemangement en het presenteren van nieuwe speerpunten voor je bedrijf? Dan is Strand Deining de locatie voor jou!

Als de zon onder is .. en de lichtjes gaan aan, toveren wij de Ibiza zaal om tot een ware feestlocatie! Een spetterend optreden van een band en de smaakvolle hapjes van onze chef maken de avond compleet.

Teambuilding
Verhoog de teamspirit met onze Ultimate Beach Expedition, een actief spelprogramma op het strand! Liever een wat minder actief programma? Ook dat is mogelijk.

We inspireren jullie graag met gave teambuildingssessies en zorgen dat het team een fantastische dag heeft. De frisse zeelucht maakt de dag nog iets specialer!

Vergaderen aan zee
Ben je op zoek naar een locatie buiten de stad, die toch goed te bereiken is? Wanneer je de drukte even wilt ontlopen, is Strand Deining de perfecte locatie.
Onze zalen zijn uitgerust met flatscreen, WIFI en flipover.
Onderneem in de middag een activiteit op het strand voor een leuke en verfrissende afsluiting van jullie dag aan zee.

Bereikbaarheid
Het strand is goed bereikbaar en ligt dicht bij de omliggende steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Castricum aan zee beschikt over ruim 2000 parkeerplaatsen. Voor de parkeertarieven verwijzen we je graag door naar www.paanzee.nl

In het zomerseizoen rijdt er ook een Connexxion Strandbus vanaf station Castricum naar het strand. Bij station Castricum zijn er tevens OV fietsen en scooters te huur waarmee je via een prachtige tocht door de duinen binnen 20 minuten op het strand bent.

Social media

Fotos

Terug