Terug

Time to Speak

Location
Meppel
Contact person
Dimitri Nashid Khali & Wouter Taal

Omschrijving

Time to Speak is hét (zakelijke) fullservice evenementenbureau van de toekomst. Wij hebben alles in huis om bedrijven, organisaties en verenigingen op vooruitstrevende wijze (weer) in beeld bij én in verbinding te brengen met hun stakeholders. Het organiseren van impactvolle live, online of hybride events zit in ons DNA. Wij weten hoe de evenementen van de toekomst eruit moeten zien. Onze professionals denken vanuit de inhoud, doelen en resultaten op elk niveau mee over de complete invulling van een event. Daarbij maken we gebruik van ons unieke eventplatform dat we voor elke opdrachtgever personaliseren.

Met ons team van ervaren professionals en ons geavanceerde softwareplatform bieden wij een unieke onestopshop formule. Opdrachtgevers kiezen zelf of ze de eventorganisatie volledig aan ons uitbesteden, of op specifieke onderdelen ondersteuning wensen. Allemaal met één doel: wij maken van een traditioneel event een event vol beleving en impact!

Specialisten
Wij bieden een unieke mix van specialisten. Van redactie tot projectmanagers, IT-specialisten, regisseurs en een afdeling support; wij hebben alles in huis. Wij werken met één vast contactpersoon en ontzorgen opdrachtgevers volledig. Benieuwd wie onze professionals zijn? Ze stellen zich graag aan u voor.

Ervaring
Met onze brede kennis over, en meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn we bij uitstek dé partner voor het organiseren van impactvolle live, online of hybride events. We hebben een groot netwerk en werken voor veel gerenommeerde opdrachtgevers. We zijn altijd op zoek naar inspirerende en betrouwbare partijen om mee samen te werken zodat we u nóg betere dienstverlening en mooiere events kunnen organiseren.

Uniek platform
Opdrachtgevers prijzen ons innovatieve platform waarmee maximale interactie met hun doelgroep gecreëerd kan worden vanuit verschillende locaties. Het innovatieve eventplatform dat wij gebruiken verbindt de offline en online wereld met elkaar, dat maakt ons uniek in de evenementenbranche. Het Timetospeak.platform zit boordevol functies die tijd en afstand onbelangrijk maken, en die elk event extra meerwaarde geven. Van registraties op het platform, gewogen stemmingen, chatfuncties, webcasting, het aanmaken van live polls tot een virtuele beursvloer. Onze vakspecialisten maken het platform volledig op maat. We blijven innoveren zodat we continu voorop blijven lopen.


Meer weten? bekijk onze cases

 

Social media

Video

Fotos

Terug