Terug

Capital C

Location
Capital C
Contact person
Lisa Vergeer
Contact details
Sales Manager
lisa@capitalc.amsterdam
+31683810508

Omschrijving

CREATIVITY WITH A CAPITAL C

Op de plek waar ooit diamanten werden verhandeld, vind je nu de nieuwe creatieve hub van Amsterdam: Capital C. Hier, aan de oevers van de Amstel, ondersteunen we creatieve professionals in alle fasen van hun carrière en vieren we creativiteit van alle soorten.

Creativiteit is geen mysterieuze, onaanraakbare gave. Het is een ongedefinieerde som van intelligentie, professionaliteit, toewijding, humor, zelfvertrouwen en soms gewoon dom geluk.

We begrijpen dat je soms eerst 567 afgrijselijke ideeën moet bedenken, voor je tot iets (potentieel) briljants komt. En daarom biedt Capital C de ruimte voor al die 567 afgrijselijke ideeën én voor dat ene idee dat wél werkt.

VIRTUAL STUDIO

Onze top notch studio in de High Light, vind je boven in de glazen koepel. Ingericht met state of the art streaming faciliteiten.  Het blijft waardevol om als bedrijf contact te houden met je doelgroep, collega’s wereldwijd, relaties of opdrachtgevers. Het is ook mogelijk om je event live te plannen en in een later stadium, bijvoorbeeld door veranderende regelgeving, te wijzigen naar combinatie van live en online of virtueel event. Zo blijf je flexibel en loop je minder risico. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten fysiek of online interactief kunnen deelnemen. Met onze livestream module stellen je deelnemers thuis of op locatie vragen, of nemen zij deel aan een poll. Ons team staat klaar om jouw virtuele event net dat beetje extra te geven.

De studio is te boeken voor allerlei events. Denk aan: een board meeting, talkshow en productlaunch tot tv-programma of live en online conferentie of verras ons met een ander creatief idee!

HIGH LIGHT

Op de top van de historische Diamantbeurs, vind je de parel van het pand: High Light. Een exclusieve event venue met een imposante glazen koepel van waaruit je de hele stad overziet. Deze ruimte is beschikbaar voor events tot en met 400 personen. De High Light heeft een eigen terras en serveert uniek eten en drinken. Het is ook de thuisbasis van een aantal Nederlandse kunst en design stukken. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Een vergadering voor 10 personen, een exclusief rooftop-diner of de modeshow van het jaar? Wij regelen het. Onze event producers staan klaar om jouw event net dat beetje extra te geven. Zodat jij en jouw gasten geïnspireerd worden, en blijven.

MEETING ROOMS

Twintig Nederlandse designers bogen zich over de inrichting van onze event venues en signature rooms. Elke ruimte ademt creativiteit. Van honderden tikkende klokken in de Clock Tower tot de Roald Dahl geïnspireerde stoelen in The Pink Salon. Wij weten hoe je indruk maakt op je gasten. Of je nu een workshop, vergadering of private dining wilt organiseren, het is mogelijk in Capital C.

Video

Fotos

Terug