Terug

De Bierfabriek Delft & DOB-Academy

Stand A09

Omschrijving

Bierfabriek Delft is een (micro)brouwerij, café en restaurant in één. Het eigen gebrouwen bier en het zelf tappen van bier aan tafel maken een gezellig avondje uit compleet. De uitgebreide menukaart varieert van toegankelijke gerechten tot signature dishes zoals het kippetje van ’t spit.

Bierfabriek Delft is zeer geschikt voor zakelijke arrangementen. Vanwege de diversiteit aan vergaderzalen kunnen bedrijven hier zowel grote presentaties en compacte workshops geven als zakelijke meetings en bedrijfsuitjes organiseren. De Bierfabriek biedt al haar gasten uitzicht op de brouwerij die in hetzelfde pand zit. Zo kunnen ook zakelijke gasten het brouwproces van ketel tot fles zien en smaakt ook het biertje na een afspraak nog lekkerder.

DOB-Academy bevindt zich in het gebouw van de oude universiteitsbibliotheek van de TU Delft. Dit indrukwekkende, historische gebouw, dateert uit 1915. Het gebouw kan met zijn neorenaissance stijl, glas in lood ramen en statige trappen, niet snel over het hoofd worden gezien. Sinds 2015 bevindt DOB-Academy zich in het gebouw. Als training en kennis centrum voor de offshore industrie weet het de oorspronkelijke functie van het pand opnieuw leven te geven. Waardoor de geschiedenis van kennisdeling wordt voortgezet.

De locatie kan gebruikt worden voor vergaderingen en evenementen zoals workshops, lezingen, presentaties en meer. Daarnaast bieden we een praktijk gericht laboratorium en een in-house studio waar hoge kwaliteit animaties en video’s worden geproduceerd om niet alleen de lessen te ondersteunen maar welk ook voor informatieve en promotionele doeleinden gebruikt kunnen worden.

Wij geloven dat kennisdeling hand-in-hand gaat met goed eten. Daarom heeft DOB-Academy ook een eigen professionele keuken dat culinaire hoogstandjes voor alle evenementen bereidt.

Onafhankelijk van elkaar of samen bieden onze Delftse locaties u de Stad als Congrescentrum!

Video

Fotos

Terug