Terug

Royal Delft & Art Centre Delft

Stand A11
Location
Delft
Contact person
Esther ter Reehorst & Tamar Maagdenberg

Omschrijving

Het Royal Delft Museum is het thuis van Delfts Blauw en ander Delfts aardewerk. Delfts Blauw wordt hier namelijk al sinds 1653 met de hand gemaakt. Tijdens een bezoek ziet u hoe het aardewerk tot op de dag van vandaag met de hand wordt gemaakt. Ontmoet de meester-schilders en ontdekt de complete geschiedenis van Delfts Blauw aardewerk in het museum.

Het monumentale pand van Royal Delft is ook zeer geschikt voor evenementen en vergaderingen. Zo beschikken we over uitstekende vergaderzalen voor zowel kleinere, formele vergaderingen als grootschalige vergaderingen voor maximaal 100 personen. Ook diners vinden hier een prachtig decor voor zowel informele gezelschappen maar ook de meer formele diners. Een vergadering kan gecombineerd worden met een creatieve schilderworkshop of een rondleiding. Maak samen een tegeltableau voor op kantoor of een leuk tegeltje voor thuis.

Tot slot is Royal Delft ook een prachtige trouwlocatie. Onze Brasserie1653 kijkt uit op een schitterend, monumentale binnentuin met een fantastisch terras in de zomer. De hidden gem van Delft.

 

Art Centre Delft, natuurlijk gastvrij

 Zodra je vanaf de Rotterdamseweg het pad tussen de weilanden oprijdt, weet je het: zo hoort Nederland er uit te zien. Een wijds uitzicht rondom grazig gras, sloten, meertjes, kwakende kikkers en ruisende boomtoppen. Alle vergaderruimte hebben ruim uitzicht op en vrij toegang tot dit unieke beschermde natuurgebied. Bedenk hierbij de biologische keuken van Art Centre Delft. De (h)eerlijke seizoensgebonden gerechten met verrassende, verse ingrediënten uit eigen moestuin, eitjes van Boer Arie maken uw bijeenkomst compleet. Een mediterrane lunch of compleet diner, vegetarisch of juist niet. Alles kan. Met elkaar binnen eten aan de grote tafel of onder de bomen in de beeldentuin of toch maar liever onder de notenboom waar we die zomers plensbui smakelijk kunnen weglachen. En als u even niet wil eten, dan zorgen we voor passende drankjes.

Waar gaan we u zien? Gezellig pratend onder de appelboom? Met een biertje op het terras? Dwalend in onze beeldentuin? Discussiërend op ons filosofen eiland? Confererend of schilderend met collega’s in het atelier? Met partners de strategie voor het komende jaren bepalen of juist het afgelopen jaar doorspreken in het Theehuis? Of dromend langs de waterkant met een sprietje gras tussen de lippen? Wellicht komt u terug om met uw familie en vrienden om iets te vieren….. Eén ding weten we – uit ervaring - al wel zeker: als u ons eenmaal heeft ontdekt, blijft een tweede bezoek nooit lang uit.

Onafhankelijk van elkaar of samen bieden onze Delftse locaties u de Stad als Congrescentrum!

Social media

Video

Fotos

Terug