Terug

Theater de Veste & Pathé Delft

Stand A12

Omschrijving

Presenteer uw event bij de spraakmakende evenementenlocatie van Delft: Theater de Veste.

Hét podium waar talloze nationale en internationale artiesten en gezelschappen van naam en faam optreden. Presentaties verzorgen in een theatrale setting zit in ons DNA, of dit nu voor een live publiek is, een online stream event of een hybride variant. Wij hebben de expertise en uitstekende ervaring met niet alleen voorstellingen en concerten, maar ook met congressen, product presentaties, kickoff meetings en seminars. Centraal gelegen in de randstad, makkelijk bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid naast de deur. Samen met onze partners zijn we u graag van dienst. 

Pathé Delft is een theater direct naast het historische centrum van Delft. Dit theater biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend van 100 tot 361 stoelen.

Uiteraard beschikken we in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen. Het theater heeft ruime foyers met veel daglicht en moderne design inrichting. De foyer op de 2e etage heeft een eigen bar, daardoor prima te combineren met een van de naastgelegen zalen.

Pathé Delft is uitstekend bereikbaar met openbaar Het theater ligt op 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Parkeren kan in de parkeergarage Garage Zuidpoort.

Onafhankelijk van elkaar of samen bieden onze Delftse locaties u de Stad als Congrescentrum!

 

Social media

Video

Fotos

Terug