Terug

Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen

Stand F09

Omschrijving

Op zoek naar een echt goede locatie voor je zakelijke evenement of bijeenkomst? Die vind je gegarandeerd in de regio's Veluwe, Arnhem en Nijmegen. Mooie steden, overweldigende bossen, eindeloze uiterwaarden – en dat allemaal op een steenworp afstand van elkaar. Inspiratie genoeg dus. Bovendien bieden we dankzij de aanwezige expertise een extra rijke voedingsbodem aan organisaties uit de health en hightechfood, en energie- en milieutechnologie.

Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen kent de regio en helpt meetingplanners en managementassistenten graag kosteloos met een onafhankelijk advies op maat. Wij werken samen met een groot aantal locaties, beschikken over diepgaande regionale kennis en bieden ondersteuning bij de organisatie van vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten. Daarnaast geven wij kosteloos onafhankelijk advies en kan je naast het opvragen van de beschikbaarheid en offertes van locaties, ook een inspectie inplannen.

Naast onze ondersteuning aan meeting planners initiëren we ook diverse projecten ter bevordering van de zakelijke bijeenkomsten in Gelderland. Hierin richten wij ons vooral op de branches Food (rondom Wageningen) en Health (rondom Nijmegen). Daarnaast richten we ons op de ontwikkelingen in de branche van de Energie & Milieu Technologie. Branches die zakelijk gezien kenmerkend zijn voor de provincie.

Samen met gemeentes, ondernemers en andere partners zorgen we voor een sterk en up-to-date aanbod, zodat jij kunt vertrouwen op altijd passende locaties. Groot of klein, groen of stedelijk, in combinatie met overnachtingen of een buitenactiviteit. 

Social media

Fotos

Terug