Terug

The Hague Convention Bureau

Stand E14
Location
The Hague
Contact person
Nadir Aboutaleb & Sabine Erkelens
Contact details
+31686880102 / +31686886563

Omschrijving

Den Haag

Den Haag, regeringscentrum van Nederland en thuisbasis van de koninklijke familie, is dé stad waar dagelijks belangrijke beslissingen worden genomen op zowel nationaal als internationaal niveau.

Met de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter van Nederland, ademt Den Haag volop cultuur en historie. De hofstad heeft wat dat betreft een prominente plaats in Europa en de wereld. Alles ligt op steenworp afstand van elkaar en de zee is altijd dichtbij. Pak vanuit de historische binnenstad de tram en in vijftien minuten sta je op het elf kilometer lange strand. De ideale plek om, zomer en winter, even uit te waaien en nieuwe ideeën op te doen.

In Den Haag werken iedere dag tienduizenden mensen aan een veiligere en rechtvaardigere wereld. Uit alle windstreken komen zij naar de stad om met elkaar mondiale problemen op te lossen. Met het Vredespaleis als kloppend hart is Den Haag dan ook met recht de internationale stad van vrede en recht.

Den Haag is van oudsher een open stad, met koninklijke allure. Hier woont en werkt de koninklijke familie. En dit is het regeringscentrum van Nederland, waar dagelijks belangrijke beslissingen worden genomen over de toekomst van het land. Veel bedrijven, studenten, diplomaten en maatschappelijke organisaties kiezen daarom bewust voor Den Haag. Hier kan je invloed uitoefenen en het verschil maken in de wereld.


Den Haag is een fantastische locatie voor zakelijke evenementen en congressen en biedt talloze mogelijkheden voor het organiseren van een congres. 

Over The Hague Convention Bureau

The Hague Convention Bureau biedt onafhankelijk advies en ondersteuning aan eventplanners die in Den Haag een zakelijk evenement of congres organiseren. Wij zijn experts op het gebied van conferenties en zakelijke bijeenkomsten en hebben een nauwe samenwerking met de diverse locaties en partners in Den Haag, waardoor we eventplanners van vele voordelen kunnen voorzien. De klant staat bij ons centraal en wij bieden hoogwaardige service om elk zakelijk evenement tot een succes te maken.

Wij ondersteunen eventplanners met evenementenbegeleiding, marketing, financiering, en diverse workshops. Ook organiseren wij regelmatig fam-trips en site inspections, zodat event planners de stad beter leert kennen en waarbij u belangrijke inspirerende partners ontmoet die u alle benodigde informatie verschaffen over het organiseren van uw evenement of congres in Den Haag.

Social media

Video

Fotos

Terug