Terug

MICE Operations

Stand K07

Omschrijving

Ervaar de beste software om je event planning te stroomlijnen.
MICE Operations biedt gebruiksvriendelijke oplossingen om het werk van event planners makkelijker te maken en meer grip te houden op je planning. Want wij geloven dat je meer aandacht hebt voor je gasten als je minder tijd kwijt bent aan administratief werk.

Acquisitie - direct meer aanvragen via je website
Je laat met de aanvraagmodule jouw locatie altijd van de beste kant zien, want je laat er alles zien. Zo zien jouw klanten direct wat je te bieden hebt en houdt niets ze tegen om hun perfecte evenement bij jou aan te vragen.

Sales - digitale offertes, CRM en rapportages
Dagelijks zorg je voor de beste service op locatie, maar je offertes zijn al één van de eerste contactmomenten met je klant. Met de digitale offertes van MICE Operations zorg je niet alleen dat je je eerste indruk feilloos is, maar met een digitale handtekening is ‘ie ook in een handomdraai akkoord.

Event planning - het volledige overzicht, altijd en overal
Met onze online event planning software ben je alleen bezig met de zaken die er toe doen. Want dankzij functies die het administratieve werk voor je doen weet je zeker dat alles goed geregeld is. En zo heb je door onze techniek niet minder, maar meer en beter contact met je gasten. 

Communicatie - heldere en volledige communicatie, op één plek
Een goed georganiseerd evenement staat of valt met communicatie. Met MICE Operations gaat communiceren zo makkelijk dat je altijd op de hoogte bent en iedereen weet waar hij aan toe is. Zo is er geen twijfel mogelijk.

Kijk voor meer informatie ook op onze website

Terug