Terug

VisitBrabant Convention Bureau

Stand B09
Contact person
Erica van Lieshout
Website
www.visitbrabant.com/conventionbureau

Omschrijving

Welkom in Noord-Brabant! 

Van oudsher wordt Brabant getypeerd als gemoedelijk en gastvrij, maar inmiddels biedt Brabant ook de snelst groeiende economie van Nederland op basis van kennis, innovatie en creativiteit. Brabant is dé plek waar de toekomst vormgegeven wordt. Die geest ervaar je dan ook bij al onze locaties, in de dynamiek van de stad tot in de luwte van het Brabantse natuurschoon.

Het team van ervaren specialisten van VisitBrabant Convention Bureau staat voor u klaar. Zij informeren u gratis en vrijblijvend over alle mogelijkheden in Noord-Brabant, ontvangen je bij een site inspection en ontzorgen in het totale proces van de organisatie van jouw bijeenkomst.

Wij informeren graag over locaties die de ruimte hebben en waar op veilige afstand en volgens de voorschriften bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Geef ons een doel en aantal personen, dan gaan wij op zoek naar de meest geschikte plek in Noord-Brabant.

Neem contact met ons op en blijf op de hoogte voor nieuws en event inspiratie. Schrijf je in voor de VisitBrabant Convention Bureau nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn

Business Brains & Hospitality Heart | Meet (in) Brabant!

 

Video

Fotos

Terug