Terug

VRF - Van Rossum Facilities

Stand K14
Location
Nieuw Vennep
Contact person
Connie Peeman
Contact details
06-43034323 / 085-4892060

Omschrijving

VRF is een fullservice AV partner. Door onze expertise die wij hebben opgebouwd afgelopen 35 jaar zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die echt het verschil wil en kan maken, tot in de kleinste details. Wij zijn gewend te werken voor high-end opdrachtgevers en zullen ook altijd streven naar perfectie.

Bij VRF staat kwaliteit en klanttevredenheid altijd op de eerste plaats. Dankzij deze filosofie heeft VRF een onafhankelijke positie in de audiovisuele markt. Onze klantgerichtheid, creativiteit en meedenkendheid heeft geleid tot een goede reputatie in de markt en een vast klantenbestand waar we trots op zijn. Wij hebben een eigen in-house tekenstudio die de meest creatieve ideeën in 3D kunnen visualiseren. Dit is een heel fijn middel om zo een duidelijk beeld te krijgen bij de opstelling en de uitstraling van het event.

VRF is naast specialist in de evenemententechniek ook huisleverancier van een negental locaties waaronder: Circuit Zandvoort, Expo Haarlemmermeer, Het Sieraad Amsterdam, Taets Art and Event Park, The Harbour Club Amsterdam-Oost, The Harbour Club Den Haag, Claus Park Collection, Floriworld en Libema Groep.

Livestream Studio 
Virtuele events hebben momenteel een grote impact op ons leven en krijgen in de toekomst een steeds grotere rol. Door gebruik te maken van de optie om jouw event live te streamen maken wij het mogelijk om virtueel toch jouw doelgroep te bereiken. Tijdens de volledige voorbereiding voor de livestream en de productie zullen wij u begeleiden bij het opzetten van de livestream of recording. Dit betekent dat wij tijdens de uitzending of opname technici aanwezig hebben die ondersteuning bieden op gebied van content, audio, video en verlichting.

Er zijn tal van mogelijkheden binnen de studio, denk hierbij aan opstellingen voor een webinar, congres of ronde tafel gesprek. Sprekers krijgen net als bij een live event de mogelijkheid om met keynotes, PowerPoint presentatie en video’s te werken. Kijkers worden geprikkeld actief aan een sessie deel te nemen door middel van Q&A, votings en vragen die worden gesteld. Alle faciliteiten kunnen naar wens en behoefte worden aangepast. Zie document Studio Bloq!

Social media

Video

https://vimeo.com/510398922

Fotos

Terug