Terug

AVEX

Stand D05
Location
Hoofdkantoor
Contact person
Marjolein Schaddelee
Contact details
De Corridor 19 3621 ZA Breukelen
Website
www.avex.nl

Omschrijving

Al meer dan 30 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen voor evenementen. Het is onze missie om onze klanten effectiever te laten communiceren door het inzetten van audiovisuele oplossingen. Deze oplossingen dienen te voldoen aan de verwachting van onze klant of deze te overtreffen. Van kleine tot grote en van eenvoudige tot complexe evenementen. Als geen ander weten we hoe wij uw boodschap over kunnen brengen en hoe wij uw bedrijf op de voorgrond kunnen zetten. AVEX verzorgt onder de merknaam Hulskamp Event Facilities alle audiovisuele evenement faciliteiten voor uw evenement. 

IMPACT EN BELEVING

Organiseert u een aandeelhoudersvergadering? Een bedrijfsfeest? Of een productlancering? Bij ieder event draait het om impact. Om interactie en een inspirerende belevenis. Met de juiste audiovisuele oplossingen zet u een ongeëvenaard evenement neer. Voor de aanwezigen, maar ook voor niet-aanwezigen. Opnames en event streaming maken het mogelijk om uw publiek waar dan ook ter wereld aan u te binden. 

AVEX STUDIOS

AVEX beschikt over meerdere mogelijkheden voor het opnemen en uitzendingen van uw online event. Afhankelijk van uw boodschap en doelstelling kunt u kiezen uit één of een combinatie onze studio’s. Kiest u voor onze prachtige talkshow setting waar sprekers en presentaties perfect in beeld worden gebracht en er ruimte is voor een inhoudelijke dialoog met bijpassende content op de achtergrond?

Of wilt u uw publiek meenemen in een indrukwekkend en groots virtueel decor waar ruimte is voor innovatieve mogelijkheden tot het ‘zwevend’ weergeven van video’s en sprekers op afstand?

Mogelijk gaat uw voorkeur uit naar een eigen pop-up studio op locatie in het land; in uw eigen pand of voor de deur. Dit kan voor 1 uur, maar ook voor een week. Of langer. Ook hiervoor hebben wij verschillende mobiele oplossingen, bijvoorbeeld voor een tournee langs verschillende kantoren of klanten.

AVEX CONTENT CREATION

Onze Content Creators zijn de creatieve specialisten van AVEX die uw communicatiedoelstelling vertalen naar een audiovisuele presentatie. Van het maken van een PowerPoint, een bedrijfsvideopresentatie, infographics of de productie van een virtueel 4K decor, tot aan complete Narrowcasting oplossingen. Bij AVEX Content Creation is uw opdracht in goede handen. Van idee, concept, de realisatie tot aan de presentatie.

Social media

Video

Fotos

Terug