Terug

Evoluon & Beursgebouw Eindhoven

Stand B08
Location
Evoluon/Beursgebouw Eindhoven
Contact person
Maarten van Zeeland
Contact details
Noord Brabantlaan 1a 5652 LA Eindhoven T: 040 250 4620
Website
www.evoluon.com

Omschrijving

Wat is er nou leuker dan een spectaculair evenement op één van de verrassendste locaties van Nederland?

Welkom in het Evoluon!
Met een oppervlak in de koepel van 2500m2, een vergadercentrum met 18 zalen én een auditorium voor 460 personen, zijn wij van alle markten thuis. Voeg daar een groot buitenterrein en een mooi, open restaurant aan toe. Wat wilt u dan nog meer?

Feestavond, diner of presentatie?
Van een disco show, een gala diner tot een groot seminar: wij denken graag met u mee.

Interesse? Neem direct contact op met onze Sales afdeling: 040-2504611 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tevens heeft het Evoluon sinds kort het beheer over Beursgebouw Eindhoven. Een multifunctionele locatie midden in het centrum van Eindhoven. 

Beursgebouw Eindhoven, dé evenementenlocatie van Zuid- Nederland biedt met 7200m2 vloeroppervlakte plaats aan tal van evenementen zoals: Vak-en consumentenbeurzen, bedrijfsevenementen, congressen, concerten, dance- evenementen, festivals, markten, tentoonstellingen, examens, outlet- verkopen, indoorsportevenementen.

De unieke ligging midden in het centrum van Eindhoven, direct gelegen naast het centraal bus- en treinstation, zorgt voor een perfecte bereikbaarheid, Deze multifunctionele hal is voorzien van alle faciliteiten of kunnen er gecreëerd worden. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op onze website www.beursgebouw.nl of neem contact met ons op 040-2504611 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Social media

Video

Fotos

Terug