Terug

PresTop bv / Interactieve oplossingen

Stand L02
Contact person
Alexander Aelberts
Contact details
06 29096119 / 0499 367600
Website
www.prestop.nl

Omschrijving

Prestop

Met de interactieve oplossingen van Prestop ben je altijd verzekerd van een perfecte presentatie op elke beurs en op elk evenement, ook op de zaak. Zakendoen met Prestop betekent kiezen uit het grootste assortiment aan touchscreen oplossingen en informatiezuilen met dispenser. Waarom wij marktleider zijn? Dat komt door het hoge innovatieve gehalte van onze apparatuur en de weldoordachte toepassingen die wij kunnen aanbieden, toepassingen waarmee je heel gemakkelijk je eigen content kunt toevoegen en presenteren. Zo introduceren wij de video chat zuilen waarmee je met minder standbemanning meer informatie kunt verstrekken. Van informatiezuil met dispenser, van touchtafel tot collaboration tafel, of een touchscreen, we helpen je om met de oplossingen 1,5 meter afstand te houden en tegelijkertijd een wow-effect te creëren.

 

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Social media

Video

Fotos

Terug