Terug

Omnisport Apeldoorn - 1931 Congrescentrum - Expo Haarlemmermeer

Stand E22

Omschrijving

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Gastvrij en van alle markten thuis

Jaren achtereen wisselde hier koeien en kalveren van eigenaar. Nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke congreslocaties van Nederland. Volledig gemoderniseerd, op steenworp afstand van de bourgondische binnenstad én direct gelegen aan de Brabanthallen krijgt uw bijeenkomst bij 1931 de aandacht die het verdient. 

1931 is een locatie die iets doet met een bezoeker. De 4 plenaire ruimtes en 24 subruimtes hebben allen een eigen identiteit uiteenlopend van authentiek tot modern. Het karakteristieke spanplafond en de state of the art uitstraling van Mainstage benadrukken de diversiteit van de locatie. 

Door het ontstaan van Mainstage kunt u blijven groeien binnen 1931. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat de ruimte gemakkelijk onderdeel te maken is van uw (internationale) congres, beurs of bedrijfsfeest. Van een praktische, korte ontmoeting tot een meerdaags evenement: 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch biedt u altijd de juiste ruimte. 

Expo Haarlemmermeer

Multifunctioneel groen midden in de randstad

Verrassend - dat is een woord dat in Expo Haarlemmermeer vaak valt. Deze exclusieve locatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport en Amsterdam is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt voor alle soorten beurzen en evenementen. Het voorste gedeelte van de locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 300 personen en tegelijkertijd gemakkelijk uit te breiden voor grotere groepen.

Unieke uitstraling; de onverwachte rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Het verrassend groene karakter van de locatie kent daarnaast nog een noemenswaardig aspect: op het dak van Expo Haarlemmermeer ligt maar liefst 26.000 vierkante meter zonnepanelen. 

Daarnaast laten de glazen wanden de binnenruimte onopgemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte en voegt de lichtinval aan elk evenement iets bijzonders toe. 

Omnisport Apeldoorn

Topprestaties op zakelijk niveau

Omnisport Apeldoorn behoort tot een van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in Midden-Nederland. In het imposante en multifunctionele complex beoefent de Nederlandse top hun sport. 

Omnisport Apeldoorn is echter meer dan een sportaccommodatie! Naast een wielerbaan, topsporthal, atletiekbaan zijn er ook diverse volledig ingerichte vergader- en subruimtes beschikbaar. Hierdoor biedt Omnisport een unieke setting met de wow-factor en perfecte ambiance voor al uw congressen en bijeenkomsten. 

Alle ruimtes hebben een eigen identiteit van de immense Wieler- Atletiekhal met het middenterrein en vaste tribune met circa 5.000 zitplaatsen tot de Topsporthal met tevens vaste tribune en flexibele wanden. Door deze unieke ambiance is Omnisport Apeldoorn geschikt voor productpresentaties, bedrijfsfeesten en andere business to business activiteiten. 

 

Categorieën

Fotos

Terug