Terug

Crowne Plaza Utrecht Central Station

Stand B06
Location
Utrecht
Contact person
Carlijn Swagemakers
Contact details
Carlijn Swagemakers Crowne Plaza Utrecht - Central Station Catharijne Esplanade 13 3511 WK Utrecht The Netherlands E: carlijn.swagemakers@cputrecht.nl T: +31 30 237 7122

Omschrijving

Spiksplinternieuw hotel in het hart van Utrecht met fantastische vergaderfaciliteiten

Het centrum van Utrecht, het kloppende hart van Nederland, ligt recht voor onze deur. De stad biedt prachtige kanalen met buitengewone werfkelders met restaurants en terrassen aan het water. Bezoek de Domtoren of andere monumenten die elk bijdragen aan de speciale sfeer in deze eeuwenoude Universiteits stad.

Crowne Plaza Utrecht - Central Station is gelegen in dit prachtige centrum van Utrecht. Er zijn volop parkeermogelijkheden onder het hotel en Utrecht Centraal Station is op twee minuten loopafstand. Vele treinen brengen u in minder dan een half uur naar Amsterdam of Schiphol.

Met 8 moderne vergaderzalen geschikt voor meer dan 350 gasten, zal onze Crowne Plaza Meetings Director alles voor u verzorgen. Supersnel wifi, ruime bandbreedte, een boardroom met een spiksplinternieuw ingebouwd Crestron systeem en zelfs mogelijkheden tot het bouwen van een volledige Pop-up Studio, wij hebben alles in huis voor uw life vergadering, hybride meeting of event.

Tevens biedt het hotel 144 prachtige hotelkamers met uniek comfort en design en bieden wij Rituals producten door het gehele hotel aan.

En natuurlijk mag de F&B nooit ontbreken en hierin biedt het hotel een toffe bar en luxe restaurant, waarin een heerlijk all-day-dining menu geserveerd wordt, wat inhoudt dat je gedurende de gehele dag zelf kunt kiezen waar je zelf zin in hebt, tijdstip speelt geen rol. 

En omdat het onzekere tijden zijn bieden wij u onze unieke Meet with Confidence promotie aan: Geen annuleringskosten voor evenementen tot en met 50 personen (boek voor 30 juni 2021, vergader voor 31 december 2021).

 

Zoals u ziet : Wij zijn er klaar voor, wanneer u dat bent!

Zien we u snel? 

 

Categorieën

Video

Fotos

Terug