Terug

Kasteel Woerden

Stand C02
Location
Kasteel Woerden
Contact person
Gert-Jan Stok
Contact details
Kasteel 3 3441 BZ Woerden
Website
www.kasteelwoerden.nl

Omschrijving

"U bent op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bijeenkomst. Goed bereikbaar, sfeervol, ruim, inspirerend en authentiek zijn belangrijke voorwaarden voor jullie locatie!"

Kasteel Woerden is de sfeervolle en inspirerende congres en evenementenlocatie centraal in de Randstad. De 600 jaar oude locatie is ideaal voor jullie vergaderingen, trainingen, conferenties, seminars, trainingen, presentaties en (bedrijfs)feesten.

Bereikbaarheid - Kasteel Woerden ligt op 15 minuten vanaf Utrecht en 30 minuten vanaf Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Kasteel Woerden heeft een eigen parkeerplaats met 50 parkeerplaatsen.Deze faciliteit kan worden uitgebreid met het gebruik van een parkeergarage op loopafstand met 600 parkeerplaatsen. Onze locatie ligt op 3 minuten rijden van de A12 en op 150 meter lopen van het centraal station.

De indeling van het Kasteel Woerden - Kasteel Woerden beschikt over 8 zalen, geschikt voor bijeenkomsten van 2 personen tot 130 personen en daarnaast diverse (buiten)ruimtes voor feesten tot 650 personen. Of u nu een bijeenkomst organiseert voor 2 of 650 gasten of een vergadering, congres, feestelijk diner of walking dinner wilt organiseren, Kasteel Woerden biedt u de mogelijkheden. Maak van uw evenement een unieke belevenis en ervaar dat het monument, de stad, de gastronomie en de gastvrijheid prachtig samenkomen bij Kasteel Woerden!

Ons eigen horecateam is de vaste cateraar en uw gastheer/vrouw in het kasteel.

Aanvullende informatie van het mooiste Kasteel in Woerden - Het Kasteel ligt in het centrum van Woerden omgeven door een grote kasteel gracht aangesloten op de Oude Rijn en de Singel. Er zijn twee hotels bij het kasteel op 350 meter afstand.

Contact - Bel of mail ons gerust voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locatie. U bent meer dan van harte welkom in dit sfeervolle 600 jaar oude Rijksmonument.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0348-436000

 

Fotos

Terug