Terug

Boozed | Experience design & Brand building

Stand K01
Location
Delft
Contact person
Kim de Ridder
Contact details
Schieweg 64 2627AN Delft
Website
www.boozed.nl

Omschrijving

Boozed bezorgt een experience en ontzorgt de weg daar naartoe. Maakt, bouwt, kleurt en laat zijn. Niet alleen in Nederland maar door heel Europa en dat al meer dan 20 jaar!

De behoefte aan ervaringen, interactie, plezier en verrassing wordt alleen maar groter. Live tijdens events is dat, volgens ons nog steeds het allermooiste. Maar experience design is ook op tal van andere disciplines toe te passen. Denk aan de omgeving waar we werken of samenkomen, bij livestreams of andere online activaties, maar ook in de natuur, de publieke ruimte en zelfs bij mensen thuis.

Wat we zelf niet in ons assortiment hebben, maken we, verbuigen we, kleuren we ├│f vinden we ergens anders. Elke locatie, elk event, elke lancering is uniek en daarvoor bouwen we een permanente of tijdelijke omgeving op maat.

Duurzaamheid is hierbij een van onze hoofdpijlers. Al onze bedrijfsonderdelen en processen; van design, werkplaats en transport worden continu aangescherpt om onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk te maken voor mens en milieu.

Social media

Video

Terug