Terug

Klein 3D

Stand E02
Location
Eibergen
Contact person
Rifco klein Goldewijk
Contact details
Bezoekadres: JW Hagemanstraat 34a 7151 AG Eibergen
Website
www.klein3d.nl

Omschrijving

Welkom bij Klein3D!

 

Zoek je een leuke 3D activiteit, met een perfect cadeau dan bezorgen wij je er één!

Er zijn vele soorten geschenken die je als bedrijf mee kunt geven aan jouw klanten en de leukste is natuurlijk moeilijk te vinden. Dat is waar Klein 3D om de hoek komt kijken: geef je relaties een 3D Mini Me! Veel origineler! Wij zijn er voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wij verzorgen een geweldige 3D activiteit om mensen om je heen te plezieren. Daar zullen ze nog lang mooie herinneringen aan hebben. Ook zullen ze ontdekken dat ze hun gezicht op honderden manieren kunnen laten afbeelden.

Ga je voor een realistische of gekke optie? 

Tijdens de 3D-activiteit kijkt iedereen ter plaatse live mee naar de ervaringen van anderen. Onze gezichtsscanner *Scannie zorgt voor een hilarische en ontspannen sfeer, dit leidt tot creativiteit. Er ontstaan mooie contacten tussen jouw gasten. Het andere voordeel dat niet gemist mag worden, is de mogelijkheid om een bericht of een logo van jouw bedrijf. Maak van deze gelegenheid gebruik om jouw bekendheid te vergroten.

Eén ding is zeker: met Scannie gebeurt er wat in jouw bedrijf!

*Scannie is een gezichtsscanner die makkelijk op iedere locatie te plaatsen is. Scannie is een innovatieve, spectaculaire scan- techniek. Deze tool maakt gebruik van 9 hightech camera’s, waarmee in een fractie van enkele seconden op meerdere manieren 3D afbeeldingen kunnen worden gemaakt. Leuk voor  feesten of bedrijfsborrel!

Social media

Video

Fotos

Terug