Terug

The Fireflies

Stand L06
Location
Breda
Contact person
Pim van Alphen
Contact details
hello@thefireflies.live T: +31 (0) 6 28 50 67 77
Website
www.thefireflies.online

Omschrijving

Wij zijn The Fireflies. Programmamakers en producenten voor onderscheidend live en online entertainment. Wij stellen complete programmeringen samen en creëren verfrissende entertainment concepten voor evenementen.

We zijn je concept(be)denkers, programmamakers, entertainment producenten én creatieve adviseurs. 

Want hoe organiseer een onderscheidend online event met beleving en impact? Hoe zorg je voor een afwisselend programma voor zowel het aanwezige publiek als het publiek online, dat boeit en de aandacht vasthoudt?

Laat dat maar aan ons over. Wij zijn getraind in het spannen van de boog en het programmeren van een afwisselend programma vol fascinerend online entertainment! 

Dankzij onze jarenlange ervaring in het programmeren van live entertainment, een flinke dosis creativiteit én onze database met meer dan 3000 fantastische live acts zorgen wij voor een dynamisch programma waarbij we het gehele publiek meenemen en persoonlijk willen raken.

Hierbij focussen we op het met vermaken van het volledige publiek, zowel online als in de zaal. Ons doel is om alle bezoekers, waar dan ook ter wereld persoonlijk te raken met fascinerend online event entertainment.

 

 

Social media

Video

Terug