Terug

CLC-VECTA

Stand A01A
Location
Breukelen
Contact person
Dineke Philipse
Contact details
De Corridor 5C 3621 ZA Breukelen
Website
www.clcvecta.nl

Omschrijving

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication

 

Ondernemend, inspirerend, verbindend, kennispartner

 

CLC-VECTA is het kennis- en inspiratieplatform voor en over de Live communicatie branche. We helpen ondernemers en professionals in de branche in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering, en ondersteunen organisaties die live communicatie inzetten als onderdeel van hun marketing- en communicatiestrategie. Dat doen we met kennis en inspiratie via bijeenkomsten, whitepapers, onderzoeksrapporten en met beleidsmatige ondersteuning en advies.

 

We zijn een overkoepelende branchevereniging die verbindend optreedt over alle groepen, ondernemers en bedrijfsactiviteiten in de branche. We maken globaal onderscheid tussen locaties, organisatoren en toeleveranciers van beurzen, congressen en (zakelijke) evenementen.

 

Het CLC-VECTA netwerk is een sterk netwerk van ruim 200 leden die bereid zijn met elkaar te investeren in samenwerking, onderzoek en kennisdeling. Zij vormen de basis voor het realiseren van onze doelstellingen:

 

  • positioneren van live communicatie als marketing- en communicatie instrument
  • professionaliseren van (ondernemers in) de branche
  • behartigen van de (collectieve) belangen van ondernemers in de branche
  • realiseren van efficiencyvoordelen voor leden


Meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)346 - 352 444 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze website www.clcvecta.nl.

Categorieën

Social media

Terug