Terug

Convention Bureau Event Park Amsterdam

Stand E15
Location
Event Park Amsterdam | Haarlemmermeer
Contact person
Michiel Smilde
Contact details
Wilsonstraat 145 2131 PN Hoofddorp (T) 023 576 57 78 / 06 243 488 50
Website
www.eventparkamsterdam.com

Omschrijving

Haarlemmermeer, de moeite om te ontdekken! Buiten het feit dat Haarlemmermeer een prachtige uitvalsbasis biedt voor een bezoek aan de omliggende historische steden is er veel meer te beleven, zowel voor de (inter)nationale leisure gast als voor de zakelijke bezoeker. Haarlemmermeer ligt direct tegen Amsterdam aan. Het is een opvallend groene, ruim opgezette en goed bereikbare gemeente, waar je uitstekend kunt sporten, recreëren of aan een van de vele rijk begroeide waterkanten kunt wegdromen.

De regio beschikt bovendien over een zeer gevarieerd aanbod aan prachtige moderne en professionele congres- en evenementenfaciliteiten voor de organisatie van uiteenlopende publieksevenementen en zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast zijn er binnen de regio inmiddels 33 internationale hotelketens gevestigd, en dat worden er de komende jaren alleen nog maar meer. Van alle comfort voorzien, voor elk wat wils.

Op maximaal 20 minuten van de grote omliggende stadscentra, midden in het groen en erg goed bereikbaar biedt Haarlemmermeer een zeer interessant alternatieve voor de vaak veel drukkere en duurdere grote steden.

Gemeente Haarlemmermeer Haarlemmermeer ligt zeer centraal in Nederland en op een gemiddeld waterpeil van 6 meter onder Normaal Amsterdams Peil (NAP): in de driehoek tussen Amsterdam. Schiphol Airport, onze nationale luchthaven is gevestigd in Haarlemmermeer en verbindt Nederland met de rest van de wereld. Totaal 104 luchtvaartmaatschappijen landen wekelijks vanuit 326 directe bestemmingen uit 98 landen in onze prachtige polder. Vanaf Schiphol is men in 4 minuten met de trein in Hoofddorp. Busverbinding de Zuidtangent verbindt Schiphol vervolgens ook met alle andere in Haarlemmermeer gelegen dorpen. Daarmee behoort Haarlemmermeer tot de best bereikbare regio's van Nederland.

Event Park Amsterdam 

Available | Accessible | Affordable  

Video

Fotos

Terug