Terug

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Stand E18
Location
Hoofddorp
Contact person
Charlotte booy
Contact details
Mobile : +31 (0)6 27081028 Tel : +31 (0)23 7470356

Omschrijving

Feel welcome

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, diner of product lancering inclusief hotelovernachting? Bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport bent u aan het juiste adres! Graag vertellen wij u meer over deze prachtige event locatie. Let us take you on a journey…

iscover @Novotel 

Novotel Amsterdam Schiphol Airport is een prachtig modern vormgegeven hotel op een zeer gunstige ligging, slechts 200 m van station Hoofddorp, 4 min. met de trein vanaf luchthaven Schiphol en 20 min. met de trein vanaf het centrum van Amsterdam.Dit hotel is de perfecte keuze voor zakenreizigers.

Leuk om te weten is dat Novotel Amsterdam Schiphol Airport zich richt op de volgende hoofdpijlers als het gaat om design en het verlenen van service: duurzaamheid, Dutch touch en gezond. Om onze gasten de echte belevenis van Nederland te geven heeft het hotel een “Dutch touch”. In het hotel is er kunst toegepast geïnspireerd op de werken uit het Rijksmuseum, maar ook kunt u de ouderwetse bakfiets en delfts blauw porselein terug vinden in het hotel. Daarnaast werkt onze chef met veel gezonde biologische producten die terug te vinden zijn in ons F&B aanbod. Maar onze belangrijkste pijler is toch wel duurzaamheid. Als hotel met een Green Key Gold keurmerk doen wij er alles aan om het milieu te besparen. Wist u bijvoorbeeld dat wij 500.000 honingbijen op ons dak houden?

Ontdek de uitstekende service en eersteklas faciliteiten. Het hotel beschikt over 314 moderne hotel kamers en 17 multifunctionele vergaderzalen én onze nieuwe toevoeging: The B House. Voorheen, een groene binnentuin die onderdak bood aan een deel van onze 500.000 honingbijen. Nu, een 260 m2 multifunctionele evenementenlocatie die een verfijnde mix biedt tussen duurzaamheid, moderne technologieën, flexibiliteit en inspiratie. Deze unieke locatie is perfect voor diners, product lanceringen en vergaderingen. 

Daarnaast hebben wij een heerlijk zonnig terras, fijn restaurant, gezellige bar en een unieke geanimeerde 3D diner genaamd Le Petit Chef.

Wij vertellen u graag meer! 

Voor ons is het belangrijk dat u op een vertrouwde plek komt waar u als gast centraal staat en zich thuis voelt. Met een flinke dosis enthousiasme en gastvrijheid staat ons team 24 uur per dag voor u en uw gasten klaar. Bent u nieuwsgierig en vraagt u zich ook af hoe ons hotelteam het nummer 1 hotel op Tripadvisor in de regio runt? Kom eens langs! 

Video

Fotos

Terug