Terug

Inspyrium

Stand G07
Location
Beerseweg 45 Cuijk
Contact person
Elize van den Berg
Website
www.inspyrium.nl

Omschrijving

For the event hero that dares to say “f*ck the average”, Inspyrium is the event venue where you can save the world from boring events.

Natuurlijke weelde
Van boomkwekerij tot duurzame en inspirerende eventvenue. Een prachtig schoolvoorbeeld van een visie die prikkelt: “f*ck the average”.

Ruim 150 jaar loopt Boomkwekerij Ebben voorop in de groenbranche. Dit resulteert vandaag de dag in 500 hectare aan landerijen (dat zijn toch zo’n 1.000 voetbalvelden!). Te midden van deze natuurlijke weelde is in 2012 het Inspyrium gerealiseerd.

Industriële & groene beleving
Een locatie met industriële looks en een duurzaam fundament, waar de groene beleving vanaf spat! Direct bij aankomst wanen uw gasten zich in een natuurlijke ambiance. Zo springen de bomen op de twee daktuinen direct in het oog en betreedt men via het terras met grote meerstammige bomen het Inspyrium.

Ook bij de ontwikkeling en inrichting van de ruimtes stond de groenbeleving voorop. Gecombineerd met de robuuste, industriële uitstraling en het flexibele karakter bieden de ruimtes alle vrijheid voor inspirerende events. Tel daar de mogelijkheid voor het plaatsen van grote bomen in bakken (tot wel 12 meter hoog) in de ruimtes bij op en je maakt de duurzame beleving écht tastbaar!

Coronaproof, online en hybride events
Onze ruimtes bieden alle flexibiliteit om binnen de gestelde kaders jullie boodschap op een inspirerende manier te communiceren. Onze groene studio’s zijn een uitkomst om óók de online bezoekers een inspirerende beleving mee te geven. Van een intieme setting in het Auditorium, tot een tv-waardig studio in de Evenementenhal: alles is mogelijk, zolang het maar groen en niet standaard is! Als het even mag nodigen we graag gasten uit om er een hybride event van te maken.

Natuurlijk zijn er ook alle mogelijkheden voor een inspirerende bijeenkomst binnen de gestelde kaders. Hierbij heeft de gezondheid van jullie gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit. Wij hebben het Inspyrium volledig Coronaproof ingericht en alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen. 

Wij nemen je graag mee in onze mogelijkheden want we kunnen met recht stellen dat we voor elke maatregel een inspirerende invulling voor jou in petto hebben. Dit betekent dat jou event, ongeacht nieuwe maatregelen, altijd doorgaat! 

Event hero
Dankzij ons gepassioneerde en creatieve team is het Inspyrium de partner die gaat voor compromisloze kwaliteit. Met onze unieke locatie als fundament bieden wij jou maar al te graag de mogelijkheid om de wereld te redden van saaie events! Kortom...

For the event hero that dares to say “f*ck the average”, Inspyrium is the event venue where you can save the world from boring events.

Video

Fotos

Terug