Terug

Sprekershuys

Stand L12

Omschrijving

Het Sprekershuys is het sprekersbureau waar het draait om aandacht, betrokkenheid, inhoud en impact. Met kennis en enthousiasme verbinden we sprekers en dagvoorzitters aan zakelijke evenementen. Maar dat niet alleen. Je ervaart onze meerwaarde ook in het meedenken over event concepting, contentstrategie en over het communicatietraject. Want met het complete plaatje creëer je pas echt impact. Logisch dus dat onze sprekers en opdrachtgevers zich welkom voelen in ons huys. Jij binnenkort ook?

Aandacht

Full focus op jouw wensen. Hiermee maken we het verschil. We zijn experts in luisteren, inleven, doorvragen en meedenken. We hebben hiervoor alle aandacht voor jou en het event. Uiteraard geldt dit ook voor onze huysgenoten! Het is een samenspel waarmee we tot de beste matches komen. Waarmee we je volgende event tot een succes gaan maken. Hier zijn we verbinders voor geworden.

Impact

In de startblokken. Dat staan we. Om in co-creatie met jou een impactvol event te realiseren. Laat je bezoekers de deur uitgaan met een lach, maar vooral met hun hoofden vol inspiratie en motivatie om iets groots te doen of juist iets kleins te veranderen. Het begint met een doordacht plan waarin alles klopt: van de eerste aankondiging tot en met het laatste fotomoment. Laten we samen impact creëren met een permanent karakter.

Inhoud en kwaliteit

What’s in it for them? Als je relevant bent in je boodschap, hangen mensen aan je lippen. Buiten kijf staat onze drang naar het leveren van inhoud en kwaliteit. Des te strenger zijn we in de selectieprocedure van onze huysgenoten. Welkom zijn sprekers en dagvoorzitters die varen op jarenlange ervaring, die verrassende inzichten geven waar de wereld op zit te wachten. Trots zijn we op onze aanstormende talenten met verhalen die verteld móeten worden. We hebben het allemaal in huys voor je.

 

Social media

Video

Fotos

Terug