Terug

Antropia, Cultuur en Congres Centrum

Stand 3P04
Location
Antropia, Cultuur en Congrescentrum
Contact person
Tom de Beer
Contact details
Antropia, Cultuur- en Congrescentrum Landgoed de Reehorst Hoofdstraat 8 (navigeren naar Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13) 3972 LA Driebergen 0343 531818 reserveringen@antropia.nl
Website
www.antropia.nl

Omschrijving

 Ruimte voor ontmoeting

Antropia is een bijzondere vergader- en congreslocatie. Ontzettend goed bereikbaar met zowel de auto als de trein dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst.

 

Zaalinformatie

U vindt hier een diversiteit aan zalen. De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Deze zaal biedt een prachtig uitzicht over het gehele landgoed. De tuinzalen bevinden zich naast het hertenkamp en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Opmerkelijk is dat de tuinzalen barakken zijn die destijds gebruikt zijn bij de Deltawerken op Neeltje Jans. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst.

 

Biologische keuken

U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de eigen keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op het landgoed. De koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten.

 

Erkend koploper duurzaamheid

Als eerste klimaatneutraal cultuur- en congrescentrum van Nederland, zit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Antropia in de genen. Antropia werkt al meer dan tien jaar op basis van de Triple P-gedachte: People, Planet en Profit. Het streven naar een harmonieuze balans tussen deze drie elementen staat centraal in haar ondernemen.

Social media

Fotos

Terug